אתר חדש ל-"אחוזות ננשיא" ברחובות

Pentax

New member
אתר חדש ל-"אחוזות ננשיא" ברחובות

שלום רב לגולשי הפורום! קודם כל אני רוצה להציג לכם אתר חדש לשכונת "אחוזות הנשיא" ברחובות שכתובתו: http://www.ahuzothanasi.com חלק מכם אולי יודעים שתושבי השכונה מנהלים מאבק מול כוונת היזם להוסיף עוד 160 דירות ל- 892 יחידות דיור שאמורות להיבנות בשכונה, כך שסה"כ מספר הדירות יגיע ל-1050! לדעתם של תושבי השכונה ומומחים שהתיעצנו איתם - זה יוביל לצפיפות נוראית, בעיות חניה וירידת ערך הדירות. הוספת הדירות תגרום לבנית דירות קטנות יותר, וזה אומר - יותר דירות להשכרה ואוכלוסיה פחות איכותית שתגיע לשכונה... רק לידיעתכם: בשכונה, בין היתר, אמורות להיבנות 3 בנינים בני 25 קומות שיזם (חברת קרדן נדל"ן) מבקש להגביה ל-27 קומות...מנהטן ברחובות...:)) אגב, זאת כבר הגדלה שניה של הדירות, ומי יודע האם היא האחרונה??? עיריית רחובות מאשרת תוכניות אלו ובמקום לדאוג לתושבי השכונה ואיכות החיים שלהם, דואגת לעצמה וכיסוי הגירעונות שלה... עזרו לנו להפיץ את כתובת האתר, כנסו לפורומים של האתר ותביעו את דעתכם בנושא. תודה רבה תושב אחוזות הנשיא

cobainos

New member
ולנו אין בעיות אתה חושב?

תתעסקו אתם בשלכם ואנחנו בשלנו יש לנו צרות מאד דומות אצלי בשכונה וזה שתציף כאן לא יעזור ורק יעצבן

Pentax

New member
קודם כל למה באלימות...???

לא רציתי להציף. פשוט תיקנתי טעות בשם הפרוייקט "אחוזות הנשיא" וזה במקרה התווסף פעמיים... דבר שני, לא ביקשתי ממך לבוא ולהפגין אצלנו, פשוט פרסמתי, שנפתח אתר חדש שאולי יעזור לתושבי ראשון שמעוניינים לקנות דירה בפרוייקט "אחוזות הנשיא" (ותתפלא - יש כאלה) אז אני באמת לא מבין למה צריך להיות גס רוח כמוך...??? במקום זה אולי היית מציע לנו וגם מתייעץ איתנו לגבי דרכי הפעולה נגד תופעות כאלו... לצערי - העדפת להתעצבן... מקווה, שתפתרו את הבעיות שלכם. ואם בכל זאת תחליט לדבר איתי בנושא - תוכל לשלוח לי הודעה או להמשיך את הדיון בפורום. יום טוב לך

cobainos

New member
'צטערת

מצטער אם נשמעתי גס רוח,לא זאת הייתה הכוונה פשוט ראיתי 3 פעמים את אותה הודעה שלא נראתה לי הכי קשורה,לא ראיתי את זה ככה. בהצלחה בכל אופן

amickyaa

New member
וואלה

אולי תבואו לשכונה שלי במישור הנוף גם יש בעיות.......אני צריך עוד אנשים בוועד השכונה איתי בוא

cold fire1

New member
מיקי...

למרות שאין לי שום דבר נגדך, אני חייב להודות.. שאתה מעצבן בצורה בלתי רגילה.. אחרי שהסבירו לך 300000 פעם שקישורים האלה מעיקים, והפסקת לתקופה.. אתה ממשיך..

Hii BiTcH

New member
../images/Emo45.gif

מיקי מאמי,חאלס עם הקישורים..זה כלכך מציקקק...

cobainos

New member
רגע רגע רגע

גנית ,קראת למיקי מאמי?התעוורתי או משהו?אני על סמים?מה קורה פה?

Hii BiTcH

New member
איזה מטומטמת אני..

חשבתי שהתכוונת כאילו שלי יש פסיכיאטר:| דבר לאט שאני אבין מהר:) ואתה עדיין פסדר אתה:)

cold fire1

New member
חחח טוב אני אסביר לך לאט..

שלב אחר שלב.. אמרת לי שאני פסדר.. עניתי שזה לא מה שהפסיכיאטר אומר.. עד כאן יש מבין? משמעות= יעני אנל'א פסדר.. חחח עזבי שמעמם לי.. החום משפיע :)

למעלה