אתר חדש-מקומות קדושים בארץ ישראל

rotemfiji

New member
אתר חדש-מקומות קדושים בארץ ישראל

שלום ! אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת הודעה חדשה.. יש לי אתר אינטרנט, שסוקר מקומות קדושים בארץ ישראל ליהודיים ולנוצריים, וכמו כן גם אתרים היסטוריים וארכיאולוגיים. באתר תוכלו למצוא מידע רב, תמונות, מפות, כלי חיפוש לתנ"ך, חדשות, לינקים, חנות קניות מקוונת ועוד.. ישנם פינות חדשות, שעדיין בחיתולים וצפויות להתפתח בקרוב, כמו כן חסרים עוד אתרים שונים ורבים בארץ, שמתעדכנים מידי יום ותוכלו לעקוב אחריהם. אשמח לביקורות, רעיונות, הצעות וכו.. אני מצרפת לכם לינק, וגלישה נעימה - רותם, מנהלת האתר
www.biblewalks.com BibleWalks.com - walk with us through the sites of the Holy Land Holy Land sites review

rotemfiji

New member
../images/Emo24.gif היי !

צודקת, אין כרגע תרגום לעברית, אבל אני עובדת על תרגום כל דפי האתר לעברית, ככה שבעתיד בדף הפתיחה תהיה אפשרות לבחור לקרוא באנגלית, בעברית ובעוד שפה אחרת שלא בחרנו עדיין. כאמור, זה לוקח דיי הרבה זמן, אבל אני מקווה כמה שיותר מהר לסיים זאת. מכיוןן שאני אחראית לכל התוכן הרשום באתר, אין לי בעיה לתרגמו לעברית, אך העדפתי לכתוב קודם באנגלית מכיוון שהאתר מפורסם בעולם כולו ופונה לקהל רחב יותר באנגלית. יום טוב !

rotemfiji

New member
כתבה יפה מאוד !

יש לנו חלק מהאתרים שמוזכרים-כמו למשל קבר בני חזיר משמאל - Tomb of Zecharia הנה לינק: http://www.biblewalks.com/sites/ZechariahTomb.html

למעלה