אתר חדש עולה לאוויר

incognito_s

New member
אתר חדש עולה לאוויר ../images/Emo13.gif

בשעה טובה ומוצלחת, עולה אתר נוסף לרשת. איה, על האתר הזה אני מדבר בחודש האחרון, והוא סוף סוף באוויר. קובי ויטמן, זמר, יוצר ישראלי, שהחליט ללכת על קונספט קצת שונה. ניתן למצוא בין חלקיו השונים של האתר גם בלוג, אותו יעדכן קובי עצמו. אמנם עדיין חסרים מספר פונקציות, עליהם אני מנסה להתגבר, כמו מערכת תגובות לבלוגר. אבל בשאיפה שבימים הקרובים, העניינים האלה יפתרו. אתם מוזמנים לבקר באתר, ולהגיב כמובן בספר האורחים.

incognito_s

New member
תודה רבה אוהד

חלק ניכר מהבלוג שנוצר הוא בעזרתך האדיבה, אמנם שיניתי כמה דברים, אבל עזרת לי מאוד

איה@

New member
מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo50.gif

אתר יפייפה - בנוי נהדר! אהבתי את הכפתורים מאד. ובכלל את הכל! והתוכן מרגש מאד. קובי - ברוך הבא לקהילת הבלוגרים, אני מקווה שנראה אותך כאן הרבה
מחכה לקרוא אותך בסקרנות גדולה. incognito_s - עשית עבודה נהדרת! כל הכבוד
רק דבר אחד קטן מפריע לי - מנוע הכניסות שתקוע שם באמצע לא מבינה בשביל מה זה טוב בכלל - אבל אם כבר אז תמקם אותו בפינה צדדית ומוצנעת. חוץ מזה ממש ממש אהבתי!!! בהצלחה!
איה.

vitman

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכם. הפרגון שלכם מחמם את הלב . נשתמע . קובי.

זה לא בעייה להוסיף את המערכת תגובות

כל מה שעלייך לעשות זה לשים את הסקריפט הראשון בטמפלייט של העיצוב.. אח"כ כל פעם כשקובי כותב, שיוסיף את הקישור לתגובות..

incognito_s

New member
שי... את זה אני יודע

זאת לא הבעיה, העניין שקישור כה יפתח את מערכת התגובות ב IFRAME, ואני רוצה שיקפוץ בחלון נפרד כמו אצל איה לדוגמא

איה@

New member
אז מה הבעיה?

פשוט תפתח אותו בחלון נפרד. תקבע לו TARGET BLANK ותתן מידות לגודל של החלון שאתה רוצה, יהיה לך קל בדריים לבצע זאת ב- BEHAVIORS ושם OPEN BROWSER WINDOW זה ממש פשוט.

זה מקפיץ את זה בחלון חדש ../images/Emo70.gif...

לא שמת לב? שים לב.. הסקריפט הוא רק קישור, אבל יש לו תכונה שכזאת שהוא פותח את התגובות בחלון קופץ בגודל 500*500 (ואתה יכול לשנות את זה...) תנסה ותבדוק !

incognito_s

New member
שי... הסקריפט לא עובד משום מה

זה לא פותח לי חלון חדש אלא ב IFRAME. איה, תודה על עצתך אבל אנחנו משתמשים בבלוגר ולא כותבים HTML, כך שקצת קשה לפתוח Blank_

incognito_s

New member
זה הסקריפט שמופיע בטמפלייט

<script language ="javascript"> function open_window(link) { var pagerwin; pagerWin=window.open("http://shkooz.funet.co.il/comments.asp?user=vitman&id=" + link, "comments", ´directories=0,height=500,location=0,resizable=0,scrollbars=1,toolbar=0,width=500´); } </script>

ויש עוד סקריפט של הקישור ששכחת...

זה הסקריפט הישן -
<a href=javascript:eek:pen_window(1)< תגובות </a>​

incognito_s

New member
האם זה בא במקום שורת הקוד

שאתה נותן באתר, האם המספר בסוגריים אמור להתחלף לפי מספר ה ID?

כן !../images/Emo70.gif|

אני שמח שסוף סוף הבנת !
זה בא במקום הקישור.. (מה שכתבתי למעלה, זה לא בדיוק הקוד, את הקוד תוכל למצוא באתר). כשאתה משתמש בסקריפט החדש אין לך סוגריים.. יש לך שם ID (בסקריפט יש ) וה-ID הוא המספר ששמת מקודם בסוגריים.אם שמת.

הורים

New member
שי עדיין יש לי בעיות עם הסקריפט

ואת האמת אני לא יודע מה הבעיה שם. אולי תוכל להציץ באתר ובקוד שלו ואפילו לתקן אותו, לשבץ את הסקריפט וקישור למערכת התגובות. ולשלוח לי במייל, אתה יכול לשלוח לקישור שמופיע על שמי באתר.

נחמד

בעיקרון אהבתי אבל יש לי כמה הערות על העיצוב... הכותרת קצת מפוקסלת , יש כל מיני פיקסלים לבנים שם. וכל הכפתורים והצורות יותר מידי חדות , אולי שיהיו קצת יותר בלוריות. ושני הפסים הצבע תכלת לדעתי מיותרים.

למעלה