אתר חדש עלה לאוויר!!!!!! www.ritastar.co.il שתהיה לכם גלישה מהנה ויום טוב מיכל
M michalm83 New member 29/11/03 #1 אתר חדש עלה לאוויר!!!!!! www.ritastar.co.il שתהיה לכם גלישה מהנה ויום טוב מיכל
T The Juck New member 29/11/03 #2 מיכל, כל הכבוד! אני זכיתי לראות כל שלב בבנית האתר אז תדעו לכם..שמיכל שינתה ושפרה מיום ליום את האתר...ועכשיו הוא בשיא יופיו, מיכל עבדה עליו קשה, תדעו להעריך את מה שהיא עשתה, כל הכבוד מיכל! בהצלחה~!!! זזתי לנוח קצת..ואני יוצא להיכל..ביי לכולם.. צחר,
מיכל, כל הכבוד! אני זכיתי לראות כל שלב בבנית האתר אז תדעו לכם..שמיכל שינתה ושפרה מיום ליום את האתר...ועכשיו הוא בשיא יופיו, מיכל עבדה עליו קשה, תדעו להעריך את מה שהיא עשתה, כל הכבוד מיכל! בהצלחה~!!! זזתי לנוח קצת..ואני יוצא להיכל..ביי לכולם.. צחר,
ת תלתלית New member 30/11/03 #4 מיכל ביקרתי באתר שלך, אני מאחלת לך רק בריאות וימים שמחים. תודה שהזכרת לי שיש במה להאחז גם בימים הכי קשים שבוע טוב לך ולכולנו.
מיכל ביקרתי באתר שלך, אני מאחלת לך רק בריאות וימים שמחים. תודה שהזכרת לי שיש במה להאחז גם בימים הכי קשים שבוע טוב לך ולכולנו.
G Golden apple New member 30/11/03 #5 ../images/Emo60.gif ../images/Emo91.gif האתר נמצא גם בקישורים וגם בטאגלינס. תודה מיכלו'ש אתר מדהים
T TEENAGER1 New member 30/11/03 #7 ../images/Emo66.gifמיכל, האתר פשוט ../images/Emo59.gif../images/Emo70.gif עוד לא הספקתי להסתכל אפילו בחצי ממנו, אבל זה נראה אתר מהמם היה שווה לחכות... ד"א-את רוצה תמונות מהופעות?
../images/Emo66.gifמיכל, האתר פשוט ../images/Emo59.gif../images/Emo70.gif עוד לא הספקתי להסתכל אפילו בחצי ממנו, אבל זה נראה אתר מהמם היה שווה לחכות... ד"א-את רוצה תמונות מהופעות?
M michalm83 New member 30/11/03 #8 תודה רבה אל כל התגובות אשמח נורא אם תרשמו קצת בפורום שלי... חחחח ובקשר לאתר, הוא עדיין לא מלא ועדיין לא עמוס כמו שתיכננתי שיהיה בקרוב הוא יהיה
תודה רבה אל כל התגובות אשמח נורא אם תרשמו קצת בפורום שלי... חחחח ובקשר לאתר, הוא עדיין לא מלא ועדיין לא עמוס כמו שתיכננתי שיהיה בקרוב הוא יהיה
D d a n d o s h 10 New member 1/12/03 #11 אתר מדהים../images/Emo70.gif כל הכבוד כתבתי לך ב"כתבו לי" מקווה שתקבלי את זה....