אתר חדש על מסע פולין

שנוימן

New member
אתר חדש על מסע פולין

שלום לכם, לא מזמן חזרתי ממסע פולין. המסע היה חבל"ז. רציתי לבקש ביקורת על האתר שבניתי ולהציג לכם אותו. Polin.co.nr אשמח לקבל ביקורות מכל סוג. שי. נ.ב. האתר בשלבי סיום

Efrat K

New member
בתור אחת שיצאה במשלחת דתית

המסלול שלכם היה ממש שונה משלנו,כמעט שום דבר לא היה זהה למה שעשינו. אני לא מצליחה להכנס לקטגורייה של התמונות.

שירנות

New member
:)

העיצוב מגניב... אתר חמוד:) וגם אני לא מצליחה להיכנס לתמונות.. חשבתי שזה רק אצלי אבל כנראה יש שם משו לא בסדר....

שנוימן

New member
כן יש בעיה קטנה

עם התמונות.
בע"ה יסתדר בקרוב.. בקשר למסלול: יש מחלוקת מפורסמת בהלכה לשם מה מותר לצאת מהארץ. הצוות אצלנו החליט שאם כבר יוצאים את למטרה חינוכית (ולא כמו שהרבה יוצאים למכרות המלח). ולכן היינו בהרבה קברי צדיקים. תודה רבה על התגובות.. אפשר להגיב בינתיים על הטקסט והצעות שיפור

חייםלוי

Member
מנהל
תודה רבה תיארת יפה את המסע והאתר יפה

עכשיו אחרי שהתמונות גם עודכנו העליתי את האתר לקישורי הפורום. ברשותך אני מציע כמה תיקונים: בתיאור היום השני: מקובל לכתוב לודז' ולא לודג'. ראש היודנראט של לודז' היה חיים רומקובסקי ולא כפי שכתוב. מאה אלף ולא מאה אלץ. לגביר קראו פוזננסקי ולא פוזנסקי תיאור היום השלישי: השקמה צ"ל השכמה. שמו של ראש היודנראט של ורשה היה אדם צ'רניאקוב ולא צחנובסקי. תיאור היום הרביעי: בכניסה יש מיתה צ"ל מיטה. הנועם האלימלך צ"ל הנועם אלימלך. היום השביעי: גם סופם של הודים צ"ל יהודים.

לפי חתימתך - "לזכור ולא לשכוח",

ומעיון קצר באתר שלך, הבנתי שנושא השואה המממ... אינו זר לכם. מכיוון שכך, אבקש תגובה גם על השרשור שכתבתי על שתיקת ותמיכת ישראל (!!!) בפושעים נאצים כיום.

למעלה