אתר חדש עתיד נמל ת"א ושפך הירקון

אתר חדש עתיד נמל ת"א ושפך הירקון../images/Emo41.gif

לחברי וחברות הפורום שלום רב אני מזמינה אותך לגלוש לאתר "עתיד נמל תל אביב ושפך הירקון" http://www.eslab.tau.ac.il/yarkon.htm זהו אתר נסיוני שנבנה במסגרת מחקר הבוחן את תפקוד האינטרנט וטכנולוגיות מידע מתקדמות כדרך לשיתוף הציבור בתהליך התכנון האתר מכיל מידע מגוון על האזור: מערכת מידע גיאוגרפית (ממ"ג), חלופות תכנון המוצעות לאזור בדו ממד ובתלת ממד, תוכנות אינטראקטיביות, פורום גולשים ועוד את המחקר אני מבצעת במסגרת המעבדה להדמיה סביבתית, אונ' תל אביב ובמסגרת לימודיי לתואר שני במסלול לתכנון ערים ואזורים, הטכניון (בהנחיית פרופ' פורטוגלי יובל, אונ' תל אביב ופרופ' צ'רצ'מן ארזה, הטכניון). דעתך על האתר מאוד חשובה לי
ולכן בסוף הגלישה אודה לך אם תמלא/י את שאלון ההערכה לאתר ("תנו לאתר ציון") כחלק מהמחקר
אני מקווה שתיהנה/י מהגלישה ואשמח מאוד אם תפיצ/י את כתובתו הלאה תודה רבה קארין טלמור, מבצעת המחקר והמעבדה להדמיה סביבתית

arcdsgn

New member
נהדר!!!

יוזמה ברוכה, מוגשת היטב. אמליץ החום! (לכל המתגעגעים למעט דיון אקדמי)

arcdsgn

New member
בכל זאת קצת ביקורת

ניתן לבנות סטרוקטורות שונות במקום נתון ואין לי כרגע די נתונים לביקורת לגבי מארג הבינוי המוצע, היחס בין הבנוי לפנוי וכו'... מה שכן הייתי מצפה, זה לראות פתרון יצירתי בנושא התחבורה, תוך העדפה ברורה לתחבורה הציבורית על פני הרחבים הפרטיים, החניונים התת/על קרקעיים תוי חניה, מדחנים ושאר תחלואים המוכרים לנו. הייתי מציע לתקוף את הנושא לא מנקודת המבט המוצעת "עדיפות להולכי רגל" כפי שנאמר אבל לא בצורה חד משמעית, אלא, "רק להולכי רגל" או "ללא רכבים ממונעים.!." אני משוכנע שנקודת מוצא כזו תביא בהכרח למארג בינוי שונה לחלוטין מזה המוצע והכל כך מוכר לנו. בהצלחה! ושוב,כל הכבוד!!!

מתלהב

New member
ב-5-10 הדקות שהקדשתי לאתר לא מצאתי

דיון בהיבט השוואתי בין שתי החלופות המוצעות. ומידע כלשהו עליהן, פרט לכל הטריקים ההדמייתיים האלה. אני חוזר אליו שוב, יכול להיות שפספסתי?

למעלה