>>> אתר חדש שבניתי <<<<

ek2002

New member
>>> אתר חדש שבניתי <<<<

http://www.geocities.com/greenday_isr/ בבשה תכנסו לאתר ותאמרי לי מה דעתכם עליו מה כדאי לשנות בו ומה להוסיף? יש כמה בעיות עדיין, אבל אני מקווה שאני יצליח לתקן אותן מהר

ALMIGHTY

New member
לא משהו

דבר ראשון איך ישראל קשורה פה לעניין? זה באנגלית!

ek2002

New member
בקרוב יהיה גם בעברית

ואוקי מה לשנות או להוסיף?

BlueBeIl

New member
הלוגו שעשית....../images/Emo142.gif

מלא בטעויות... Do you have the time To listen to me whine About nothing and everything All at once חוץ מזה.. אין הרבה... אבל האתר קצת דומה מדי לגרין דיי נט, והלוגו לזה של גרין דיי קום. כדאי שתעשה משהו מקורי לפחות.... בעמוד של גרין דיי Main - למחשב עם מסך של 600X800 לא נכנסים כל הקטגוריות, ואין אפשרות לגלגל את הסרגל למטה....

ek2002

New member
תודה,הכל יתוקן...

האתר יתמלא בקרוב,הוא יהיה בעברית (גם).

ALMIGHTY

New member
נכון

זה אתר בנאלי. אתה צריך לחשוב בכיוון: "איך אני יכול להפוך את האתר למה שאף אחד עוד לא עשה"? כל האתרים על להקות בנויים פחות או יותר אותו דבר...

להגיד ת'אמת אתה די צודק...

גם אני בניתי אתר שהוא גם די בנאלי ואין בו משהו מיוחד... אתם מוזמנים גם להכנס לראות איך הוא (www.geocities.com/greenday_rgr8) אממממממ טוב אני מצטערת שאל הייתי פה... היתי בקורס מדצים 8 ימים של המחנות העולים ייי היה כייף.. ואז היתה לי הצגה ועכשיו אני עוברת דירה.. ארג

הקדימו אותך! זה לא הראשון!

לי היה אותו רעיון ועשיתי אתר! לפני איזה שנתיים זה היה וגיליתי שכבר היה מישהו שאמר האתר הישראלי הראשון... קיצר...רד מזה..חחח

למעלה