אתר חדש שלי!!

Sigalit 23

New member
אתר חדש שלי!!

אז למי שכבר מכיר את האתר הזה וגם מי שלא , יש לי אתר שהוא שלי והוא גם בלוג להכוונה לבוני אתרים מתחילים .
האתר עבר עיצוב חדשני וקצת שינוי תוכן . האתר משלב גם אתר שלי בתור מעצבת ובונה אתרים וגם בתור בלוג הכוונה.

http://geekgoddess.co.il/

אשמח לתגובות וחוות דעת

RoyceGracie

New member
יפה לך, בונה אתר עם טבלאות :)

אם את תכנתת את האתר הזה, צריך לשפר שם כמה דברים כמו למשל לא להשתמש בתגיות BR במקומות שלא צריך , אלא ב CSS. וגם אם כן אז זו תגית שסוגרת את עצמה....
גם כן יש שם בקוד כל מיני דברים לא ברורים, כמו תגיות שנפתחות ונסגרות מייד אחרי בלי שום דבר באמצע. למשל <navigator></navigator>

יש מה לשפר קצת

Sigalit 23

New member
ממש לא

התגיות הריקות זה שימוש בספריית אנגולר angularjs. תקרא על זה קצת , יש דבר כזה שנראה directives ובגלל זה זה נראה כך. דבר שני זה כבר לא תקין לכתובת תגית br עם סוגר בסוף.

לצערי הפרסום לאתר שלך "קצת" חורג מהנהלים

וככל הנראה ההודעה תימחק בהמשך. מצד שני, נראה לי שמתפתח פה דיון מעניין בנושא אנגולר והעובדה שהוא גורם לחריגה ממבנה HTML "תקני" (דוגמת כל מני מאפיינים שמתחילים בng_ לתגיות שונות, משחקי הdirective ועוד.
&nbsp
דרך אגב, לפי הידוע לי, HTML5 מתיר שמוש בBR עם ובלי סגירה עצמית (כדי לא לשבור תאימות לXHTML או לHTML4), כך שבנושא זה שניכם "לא טועים".

Sigalit 23

New member
אני לא מפרסמת אותו שיווקית

סך הכל פירסמתי את האתר בשביך חוות דיל שלעם על המראה והעיצוב , אין פה שום פרסום שיווקי בכלל.

כך הבנתי, אחרת הייתי מוחק את ההודעה המקורית עוד ב13:30 ...

ועדיין, "הוער" לי ע"י ההנהלה
בכל אופן, מפני שזה האתר הראשון שאני רואה עם שמוש מאסיבי באנגולר, קשה לי לספק חוות דעת. כמו כן, אני לא מבין כלום בעיצוב, כך שבנושא זה לא אתיחס כלל. אבל מי שרוצה מוזמן להעיר.
&nbsp

Sigalit 23

New member
אני מודעת לזה

זו בעיה שאין לי מושג איך קרתה פתאום , ניסיתי לפתור אותה ללא הצלחה .
ויש לציין שמקודם זה לא היה .
אשמח לחוות דעת

למעלה