אתר חדש של התאומות

רצית תגובה../images/Emo35.gif

הנה תגובה- כתבת באיזה עמוד באתר שלך שהאתר www.olsen-israel.up.co.il הוא האתר הישראלי הרישמי... טעות
ואני חושבת שזו קצת חוצפה שאת כותבת שלא יגנבו לך את הרעיון של "חדרים של מעריצים" אבל את, בלי כל בושה או קרדיט, פשוט עשית קופי פייסט (העתק הדבק) לכתבה שאלונע כתבה בפורום על 'למה זה אולסן ולא אולסון' ושמת באתר שלך... לעזאזל, אפילו את השם של זה לא שינית

mariZZa rules

New member
למה אסור?

למה אסור לקחת רעיונות הא? למה? ובקשר לחדרים של מעריצים אני לא ראיתי אצל אף את העמוד הזה יקירתי, ולמה אני צריכה לתת קרדיט ל-פ-ו-ר-ו-ם? למה אצלכם הכל שלילי? אתם לא מבינים שאתם ממש מעליבים בנאדם כשאתם אומרים את זה ? זה ממש פוגע! ואני לא החוצפנית פה את החוצפנית שמדברת כל כך לא יפה ולא מכובד, לדעתי, את צריכה להתבייש בעצמך, אפילו לא משהו חיובי 1 כתבת לי! זה ממש פוגע! בוא נראה מה את תעשי כשתבני אתר ויאמרו לך כאלו דברים רעים. תקחי ל-
את רוצה שאני יתן קרדיט? בסדר אני יתן, אבל אני לא מתכוונת לשנות כלום אני רק יוסיף את השלט של הפורום לעמוד ה"לינקים" את מרוצה? "תודה רבה" באמת על כל ה"מחמאות הטובות" שנתת לי זה "ממש" שימח אותי

mariZZa rules

New member
ו..............

לפחות היית אומרת לי בצורה מכובדת שזאת טעות ואומרת לי מה נכון.....

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אריאלה צודקת ב-100% והיא כתבה לך את זה בצורה מאודד מכובדת! בקשר לשאלתך- 'למה נותננים קרדיט ל-פ-ו-ר-ו-ם?'- כי גם בפורום ילדים עבדו והשקיעו! בידיוק אותו דבר כמו באתר~!~!~! מספיק עונה לך על השאלה?!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

לא צריך להפוך כל ויכוח קטן לריב. לא צריך להיות כאלה אגרסיבים [*נטע*]. אפשר לתקן אותה על טעותה ולגמור עם זה! אם מריצה נפגעה מאיך שאריאלה דיברה אז יש לה את כל הזכות הזו. יש אנשים רגישים ויש אנשים שלא. אני רגישה, סו מי! [*תתבעי אותי*]

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסוו וואט?!

אני הבעדתי את דעתי! ולא הייתי 'אגרסיבית' פשוט היא גם כן התנפלה על אריאלה! והיא לא רשמה זכויות יוצרים!

חמודה שלי...

"למה אסור לקחת רעיונות?"- אני מצטערת לבשר לך אבל (כמו שכבר רשמתי) את לא לקחת את הרעיון של העמוד 'למה אולסן ולא אולסון' אלא פשוט העתקת את כל הכתבה שאלונה כתבה ושמת אותה באתר שלך
אז נכון, לא נותנים קרדיט לפורום אלא למי שכתב את הכתבה והשקיע בה מאמצים (רמז- לא את
). ומה לעשות, אם את לא יודעת לקבל ביקורת על האתר שלך- אל תבקשי תגובות (ראיתי לפחות איזה 5 הודעות שפתחת בסגנון-"מה אתם חושבים על האתר
")... אני סה"כ רציתי לתקן אותך בכמה דברים. ועוד דבר- כמו שקארין אמרה... אני כבר בניתי אתר... ואני לא מקבלת כאלה הודעות כי... אני לא גונבת דברים....

mariZZa rules

New member
בסדר

אני ממש מצטערת על זה שנתתי לכן את האתר בגלל שתמיד אצלכן הכל שלילי שימו לב שלא רשמתם לי משהו טוב אחד וזה ממש אבל ממש העליב אותי, בסדר עמוד אחד לא נתתי קרדיט, אבל למה אתם מתנפלים ואומרים למה? למה? ולמה? וזה נורא מעצבן ומעליב את אותו הבנאדם היו כאלו שדיברו בצורה מכובדת אבל אתן ממש תינוקיות, סליחה ממש על המילה אבל תתבגרו קצת, זה שלא נתתי קרדיט זה אולי כנראה בגלל ששכחתי ולא הספקתי, אבל עכשיו אני יתקן את זה רק תאמרו לי את זה בצורה מכובדת ולא בהעלבות... אני יוסיף את הפורום בהזדמות הראשונה פשוט לא היה לי זמן סליחה
ואלונה ממש סליחה, אני בסוף העמוד הזה ירשום שכל הזכויות שמורות לאלונה ואני מוכנה לקבל ביקורות אבל בצורה מכובדת בחייכן! גם לי יש רגשות...
אתן סולחות לי? אני ברגע הראשון שאני יוכל אני יתן קרדיט ואפילו קישור לפורום סליחה עוד פעם ... אתן סולחות?

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

תסלחי לי קטיה, אבל את קצת סותרת את עצמך. בהתחלה אמרת שלא צריך לתת קרדיטים לפורום אבל אח"כ את אומרת ששכחת...

mariZZa rules

New member
טוב סליחה

רני ילדה מטומטמת מה אני יאמר לעצמי... סליחה
אם אתם לא סולחים אז תאמרו לי...

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

למה מטומטמת
בסך הכל טעית! עכשיו הבנת, הודית, התנצלת, לא מספיק? לדעתי זה כן! מבחינתי את בכלל לא מטומטמת! אין איש שלא טועה! ועוד התנצלת, שזה לגמרי בסדר מצידך! לפחות לפי מה שאני חושבת! כל עוד תשימי את מה שהם ביקשו ממך (זכויות שמורות וכ'ו...) אני חושבת שאין שום בעיה, לא?

mariZZa rules

New member
תכנסו...

פשוט עכשיו אתרי BOOM לא עובדים אצלי אבל ברגע שהם יעבדו אני יוסיף, אז אתם סולחים לי? יש לכם רעיונות שאני יכולה לעשות באתר? בבקשה...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני בטוחה שהם יסלחו לך! חוצמזה הם אמרו שהם כבר כן.

למעלה