אתר חדש שמבטיח עתיד טוב יותר למוזיקאים

עם כל הכבוד לניסיון זה נראה לי

לא ריאלי. למעשה, עם אתרים כמו במה ו myspace ועוד עשרות אתרי תוכן (last fm לדוגמא) מה שהם מציעים היה יכול לקרות כבר מזמן. גם היום יכול קונה פרטי או חברה לפנות באופן ישיר למוסיקאי שאינו חתום דרך אתר הבית שלו באחד האתרים שציינתי מעלה ולקנות ממנו את השיר ישירות. עובדתית זה לא קורה. ייתכן כי שיטת הקיטלוג תשנה את הנגישות ובכך תעודד חברות לרכוש מהמוסיקאים ישירות - אך אני בספק שזה באמת יספק פרנסה קבועה והוגנת למוסיקאים. תשלום חד פעמי בעבור שיר הוא ב-99 אחוז חסר ערך, אינו מספק תמלוגים נוספים ובעצם מהווה דרך בה המוסיקאי מאבד את קניינו הרוחני ללא כל זכויות. אני לא רואה את המהלך הזה כמהפכני - לפחות לא לכיוון חיובי. (ואם אני טועה אפשר יהיה לצחוק עלי אחר כך ולומר שאני קצר רואי...בכיף:)

מחרימה אתרים

שעובדים עם פייפל. מי שלא עובד עם ישראל, ישראל לא צריכה לעבוד איתו, ופייפל לא נותנים לנו למשוך מהם כסף. גם בגלל זה אני לא מתעסקת עם איביי. הרעיון עצמו טוב ובר מימוש. רק שיתנו אמצעי תשלום אחרים.

ועוד

אין שם מילה בעברית. אני לפחות לא מצאתי. ולמה איך שנכנסים לאתר צריך להרשם? ואם אני רוצה סתם לראות בלי לפנות? מעצבן.

מרי לי

New member
סליחה על הבורות

פעם שנייה היום שאני שומעת את השם הזה מה זה פייפל

paypal

הוא אתר שמאפשר מתן תשלום בין שני אנשים דרך האי מייל....זה מה שאני יודע ..

טעות קלה

זה אכן אתר שמאפשר תשלום בין שני אנשים, אך באמצעות כרטיס אשראי. כדי להרשם אליו חייבים להיות בעלי כרטיס אשראי בינלאומי (כזה עם 16 ספרות) ולהיות בעלי חשבון בנק אמריקאי/אירופאי/כל חשבון אחר חוץ מישראל, כי כסף באמת לא תראו משם אם אתם תושבי הארץ. הם לא מאפשרים העברת כסף לחשבונות בנק בישראל. ולכן אני מחרימה כל אתר שעובד איתם. ט.ל.ח.

למעלה