מזל טוב על האתר ! הנה קצת הערות-הכל מאהבה..
לפי דעתי העיצוב לא זכה להרבה תשומת לב. האתר מבחינה וויזואלית לא מושך לעין. לגביי הגוגל אדסנס- אני לא חושבת שזה ראוי לשים כבר בעמוד הפתיחה מודעות פרסום, זה עושה רושם של אתר מסחרי יתר על המידה. כדאי לך להוריד את כל המודעות לפחות מדף הבית, בשאר הדפים זה בסדר להשאיר. הנושא- בהחלט נושא חם ומושך אנשים רבים..מלבד זאת, הדפים של האתר רחבים מידי, מה שמצריך להזיז לצד את הדף בכדי להגיע לכל חלקי הדף. זה נובע בין היתר כי שמת יותר מידי דברים בצדדים שלוקחים עוד מקום נוסף (כמו למשל מודעות הגוגל), אני חושבת שיותר יפה לשים את המודעות בתחית הדף או למעלה בדף (כמו בתפוז-שיטה שמכניסה יותר כסף מהמודעות). אני לא חושבת שיש צורך בכזו כמות ענקית של גוגל בכל דף, זה לא נעים לעין, כדאי שזה יהיה צנוע יותר.אם אתה רוצה לראות דוגמא אתה יכול למשל להסתכל באחד מהדפים של האתר שלי:
דוגמא למודעות גוגל בדף (בצד ולמטה) דוגמא למודעות גוגל רק למטה עכשיו תוכל לראות את ההבדל בין מודעות אצלי באתר (לדוגמא) לבין שלך, שתבין שהכוונה היא שהמודעות לא צריכות להיות כל כך בולטות ואגרסיביות לקורא, ועדיין לספק הכנסה. שיהיה המון בהצלחה ! יש לך בהחלט אתר שיכול לגדול ולהיות מעולה... ואם אתה צריך עזרה כלשהי, אז בכיף אעזור ! רותם