אתר חובה לכל גבר שרוצה להתחתן

eranfalk

New member
זה בדיוק מה שקרה לי!!!

ואותו מקרה בדיוק קרה גם ל2 חברים טובים שלי שאף הם נזרקו מהבית הם היו בעלים למופת לא יודע בדור הקודם זה לא היה ככה

סופי65

New member
אכלו לי, שתו לי...

בעצם, זה אולי הקשר היחיד בין הנושא שלכם לנושא הפורום- פתרון של בעיות אפשרי רק כאשר מי שרואה אותן לא מתיחס לעצמו כקרבן של ה"רעים" , אלא לוקח אחריות . מבין, כאדם בוגר, שאין כאן ענין בכלל של "טובים" מול "רעים", אלא שכל אחד רואה את הצדק שלו, ומאמין בעצמו באותה המידה. ולכן- רק במידה שאתה מוכן לשנות את היחס שלך כלפי האחר, אתה יכול לדרוש גם ממנו שינוי

eranfalk

New member
אין לי איפה לגור ניזרקתי לרחוב

האיזור שאני גר להשכיר דירה עולה 7000 שח ואני מחויב על פי פסיקה לגור קרוב למוסדות חינוך גרושין בעצם מכפילים את הדרישה לדיור ועם שעור גרושים כלכך גבוה מעלה בעצם את הביקוש לדיור

ERIK122

New member
קשור ועוד איך

הסיבה לעליית מחירי הדירות גם נובעת מ-50 אחוז גרושים שגורמת לפיצול וצורך ב-2 בתים למשפחה אחת גרושים הוא עסק יקר , אנשים מפסידים את הונם במאבקים אלה , לכן אנחנו צריכים לעלות את המודעות בעיקר לגברים , שיזהרו מפמניטיות גולדדגריות ,ושיבנו את האניטרסים שעומדים מאחורי כל בחורה תמימה "שרק רוצה להתחתן ולהקים בית חם " שידעו לשמור כסף לשעת צרה , לעשות הסכם ממון , לשמור רכוש לא על שמם אלא על שם הוריהם לפני החתונה , שלא יזרקו לרחוב בלי גרוש ביום שחור אחד , 90 אחוז מיזמות הגרושים הן של נשים , היות וגרושין רק מטיבים עם האישה על חשבון הגבר , בקרב חילונים 50 אחוז גרושים , חובה עליי בתור גבר מנוסה וגדוש ידע משפטי , להאיר את עיני הצעירים לא לפול בפח . לעורר מודעות , ולהזהיר כל גבר ש"חתונה " זה עסק , עסק לא רווחי , צריך ללמד אותם למקסם רווחים ,ולמזער הפסדים , מכוון שאת אישה אז זה לא קשור למאבק שלך..........אז אל תתערבי . סעי לשלום

just GL

New member
קשר חלוש ביותר

כל דברי ההבל הפרנואידים האלה גרמו לי לתהות האם אתה צוחק או שאכן מדובר במישהו שקשרו למציאות מקרי בהחלט עד לא קיים... אבל אפילו אם זה המצב... להכנס לפורום, לקשקש שטויות ואז להגדיל ולומר למנהלת לא להתערב... זה... כבר באמת מרשים.

מה דעתך לעשות שני דברים ?

1 - לברור את הגרעינים מהקש , כלומר למצוא מה הטיעון המרכזי . 2 - לבחון באופן נבון את הטענה . לדוגמא אני סבור שהטענה היא שהגירושים וגם חד הוריות מגדילים את הביקוש לדיור . זוג שהתגרש זקוק לשתי דירות . אחד לאישה ואחד לגבר . גם אשה או גבר חד הוריים יוצרים ביקוש עבור הרווק או הרווקה שיכלו להיות איתם בזוגיות . לכן הטענה כי גירושין או תופעת החד-הוריות מגדילה את הביקוש לדיור .

ERIK122

New member
עזוב אותך הכל שטויות

אתה לא יודע מה זה נשים ..............רוצות שוויון איפה שנוח חופש ביטוי רק על פי האגנדה שלי , תעשה ניסוי ותנסה לאתגר את הפמניסטיות בפורום פמניזם אחת 2 תמחק ......

just GL

New member
אין בעיה עם טענות קונקרטיות- זה לא המצב

שנאת הנשים של גולש זה ניכרת מכל מילה ומילה שלו- כולל בטקסטים שנמחקו. גירושים וחד הוריות מגדילים ביקוש לדירות? אולי. אבל מפה ועד הדרת נשים, שנאת נשים והסתה נגדן- הדרך ארוכה. אנשים שמיתממים ומעמידים פנים כי אינם בדיוק מה שהם- לא ישיגו פה במה להטפות שנאה.

מומלץ לך לעשות הבחנה

בין מסר אחד שלו שזה שינאת נשים כדברייך לבין עובדה מבוססת על מתמטיקה גירושין מכפילים את צריכת המגורים של זוג אחרי הגירושין . אם בישראל יש 30% גירושין , וזו השערה מושכלת . הרי שהצורך בדירות גדל מ-100% ל-115% .

stiv83

New member
מסכים איתך .......

אנשים שמתגרשים מתחלקים ל-2 וככה צריך עוד 2 דירות , 90 אחוז גירושין ביוזמת נשים , בית משפט שתומך רק בצד של הנשים , וקיבלת גם גברים גרושים עניים יש לי כמה אנשים במשפחה שהגיעו לחרפת רעב בגלל גרושים ..................זה לא עסק פשוט בכלל רק עורך דין כמה עשרות אלפים פעם רציתי להתחתן היום אני שוקל את זה ברצינות , עם נטייה שלא , אלא אם כן אני גר איתה בבית שלה

מנהלת הפורום:בבקשה תמחקי כל האשכול!

פותח האשכול (ERIK122) חרג באשכול זה מספר פעמים,ובצורה חמורה,מגבולות המותר בהתבטאות פומבית! בכך,האשכול שהוא פתח איבד את הלגיטימיות שלו! הוא לא יכול להופיע על גבי הפורום. צדק חברתי מתחיל בכבוד וכיבוד חברתי!

just GL

New member
מסכימה- אך איני מאמינה בסתימת פיות

בעוד שהטענה של אותו גולש אכן אבדה את הלגיטימיות שלה בכל הרפש שפלט פה- בעקבותיו הוא נחסם- אם יש מקום לדיון על שיעורי גירושים ואיך אפשר להתמודד איתם כשמדברים על דיור- ראוי לתת אפשרות כזו.

כאשר הפיות מקללים יורקים ונושכים

צריך וחובה להתגונן מפניהם! ע"י סתימתם וע"י אמצעים אחרים! אסור לשכוח שזכותה וחובתה של הדמוקרטיה להתגונן מפני אלה שמנצלים אותה לרעה ומנסים לפגוע בה. לא *טענתו* של פותח האשכול איבדה את הלגיטימיות שלה אלא זכותו *לפתוח אשכול*,לכן יש למחוק את כל האשכול!

revolution94

New member
זהירות מנשים!

יכולות למוטט גבר! זהירות! בכל מיני דרכים! זהירות!!

למעלה