אתר חוברות

charozim

New member
אתר חוברות

שלום לכולם האמת שאני לא חדשה פה ופפוט שיניתי את היוזר שלי לפניכם מצורף אתר שמכיל חוברות של חרוזים להורדה בעמוד 8 יש חוברות און ליין האתר יעודכן כל סוף שבוע . כל שאלה , בקשה והוספה של חוברות ניתן לשלוח למייל שמצויין באתר להנאתכם בבקשה http://www.netcolony.com/charozim/index.html

זהירות../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

נכנסתי ושמנסים להוריד סתם נפתח איזה חלון של פרסומות עם הרבה בילבולי מח!

אני אבקש אולי מחר

מבעלי לבדוק אם זה אתר וירוס או לא....זה נשמע לי מאוד חשוד

אפרז

New member
לא לדאוג, אין וירוס.

החלון שנפתח הוא חלון סקס שיש לסגור אותו. הבעיה היא שלא כל הקבצים עולים- קבצים בפורמט rar, לא עולים, אבל קבצים בזיפ כן. בדף האחרון ניתן להכנס לחוברות מבלי להוריד אותן, אבל אז לשמור אותן זה סיפרור מהת....

מגזינית

New member
../images/Emo13.gifהערה לחוברות-זה כן עובד בנות

לאחר בדיקה, נכנסתי לאתר ויש אכן כמה מכשולים קטנים שצריך לעבור: 1. האתר שעולה בלחיצת הכפתור דורש לחכות כמה שניות-45 שניות אם אינני טועה-זה כתוב בצד ימין למעלה. 2. לאחר שהזמן המבוקש עובר-יש בצד ימין איזושהיא פרסומת- לחצו על כפתור ה-X שלה על מנת לבטלה, ואז תיגלה לכן הוראה- הורד קובץ. לוחצים ומורידים את הקובץ. 3. את קבצי ה-RAR,ניתן לפתוח במידה ומורידים את תוכנת WINRAR,היא בחינם וקלה להורדה-כמה שניות בלבד, כמו כן ישנה אפשרות בחירת שפה עברית. 4. לאחר מכן הקבצים עולים יפה מאוד. תיהנו

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif עובד עובד....

אוהוהו אני לא יודעת מה לבחוררררר

אולי מי שמצליחה להוריד

תשלח אלי / ויילדי במייל את החוברות (מייל יתקבל במסר) ונעביר את זה במייל שלנו לבנות הפורום

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זה פול חוברות

יש 35 חוברות בעמוד ויש 7 עמודים... למרות שחלק לא עובדות.

דדו XD

New member
הצילו!

לא הבנתי את הרעיון של החוברות האלו .. מה הן באו להראות ...? מישהו מוכן להסביר ? תודה.

night mistress

New member
ככה..

יש חוברות שסתם באו להראות עבודות של אנשים ויש כאלה שמכילות תרשימים.

rotemshi

New member
החוברות מקושרות לאתר הורדות

[זה ממש לא עובד לכם?] הנה קישור אחד... זה איטי וגדול אז אין לי כוח להוריד הרבה. זו סתם חוברת סינית עם דברים יפייפיים שאין מצב שאני אי פעם אעשה תהנו

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif יש לך חוברות מומלצות? ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

charozim

New member
תודה תודה !!! לידעתכם

שלום לכולם אני מודה לכם על המחמאות ואשמח באם בנות רוצות לשתף אותי בחוברות או קישורים שאני יוכל לרכז את הכול למקום אחד . כל סוף שבוע יעודכן האתר החוברות חדשות במידה ויהיה לי כמובן וחוברות שלא ניתן להוריד אני מטפלת בכך לכן אני משאירה את התמונות שיהיה לכם סופ"ש מעולה חרוזים ...

למעלה