אתר 'חומריו האפלים' הישראלי נפתח!

אתר 'חומריו האפלים' הישראלי נפתח!

שלום למבקרים! אני שמח מאד להציג לפניכם את האתר העברי הראשון על טרילוגיית הספרים 'חומריו האפלים' של הסופר פיליפ פולמן. האתר הוא תוצאה של עמל שהשקעתי משך חודשים רבים, בשיתוף מתנדבים ובתיאום עם מתרגמת הספרים, יעל סלע-שפירו. האתר גם נהנה מתמיכתם של אתרים מחו"ל, דבר המבטיח לנו תכנים משובחים במיוחד. אני מקוה שתיהנו בו! מה באתר? הנה טעימה על קצה המזלג: ביוגרפיה קצרה על הסופר וראיונות, סיקורים קצרים על הספרים, אנציקלופדיה מקיפה על כל הטרילוגייה, חומרים "נספחיים" שלא מוזכרים בספרים,מידע על הספרים הבאים וגם כמובן איך לא, על הסרט הקרב ובא, שרבים מהקוראים מצפים לו בקוצר רוח. כמו כן באתר פורום שיהווה מקום לפגישות ודיונים על הספר ומעריציו, אשמח מאד אם תוכלו להירשם ולכתוב כדי לפתח לאט לאט את קהילת 'חומריו האפלים' הישראלית מצפה לראות אתכם שוב, אהוד מירון www.hdm.co.il

תודה רבה

אגב, מה את אומרת על האתר? קראת את הטרילוגייה? (או לפחות את השניים שפורסמו בעברית?)

stush

New member
לא קראתי..../images/Emo41.gif

אבל נכנסתי לאתר שלך והוא נראה מקסים! על מה הספרים? אולי אני אקרא (אחרי שאני אגמור את הסדרה "אמבר" של רוג'ר זילאזני... חחח.. נראה לי שכבר כולם יודעים שאני קוראת את זה...) ד"א אהבתי את הכינוי שלך! הוא במקרה הגיע מהסרט "סיפורו של אביר"?

תגובה

תודה! על הספרים אתה יכולה לקרוא פה: www.hdm.co.il/page.php?id=1 הכינוי שלי :D? זה משהו שהמצאתי ממזמן, ולא, הוא לא מסיפורו של אביר. (סיר - תואר אבירות שאני אוהב, אהוד- השם שלי, מירקווד - מקום, יער מספריו של טולקין)

stush

New member
אהה...../images/Emo41.gif

כי בסרט "סיפורו של אביר", אני לא יודעת אם ראית אבל הוא ממציא לעצמו שם "סר אולריך פון ליכטנשטיין" אז זה הזכיר לי את זה.... ותודה על הלינק!

האתר מאוד יפה,

הסתובבתי בו קצת והופתעתי לטובה מהעושר בתכנים. כל הכבוד לך! אהבתי מאוד את פינת המתרגמת. בר יודעים מתי יצא הספר השלישי בעברית?

תודה רבה!

בקשר לתכנים - בקרוב מאד נפיץ את האנציקלופדיה הכוללת המוני ערכים על כל נושא, אישיות, מקום וביטוי בספרים. כמו כן גם יהיו צירי זמן של הספרים (שלושלתם!) וגם מידע על כל עולם שמופיע בספרים. הספר השלישי - לפי מה שמתרגמת אמרה, ייצא ממש בקרוב, בסביבות חנוכה. הספר עצמו היה מתורגם לגמרי כבר לפני החופש הגדול האחרון (!) הסיבה שלא התפרסם עד עכשיו - עריכה, וגם עצלות של המו"ל (כתר). מה דעתך להיכנס ולהירשם לפורומים (שכרגע קצת חסרי משתמשים, אבל לאט לאט יתווספו - אז תירשמי עכשיו ותהיהיי מהראשונים ;) ).

למעלה