אתר חתונות חדש

אופיר @

New member
אתר חתונות חדש

שלום לכולם אתם מוזמנים "להציץ" באתר חתונות חדש. אני בניתי ועיצבתי את המסך פתיחה והפלאש. יום טוב אופיר

שמופית

New member
פרסומת אופיר ../images/Emo35.gif

אני לא בטוחה שאתי תאהב את זה... ראיתי את האתר הזה בתערוכת חתונות בגני התערוכה, והקטע של האתר הוא שהם בונים אתר לזוג שמתחתן... השקעה בסביבות ה $600 בערך. האתר אמנם מעוצב יפה, אבל כל הזוגות מקבלים את אותו העיצוב, עד כמה שהבנתי...

אופיר @

New member
ממש לא פרסומת

אני בסך הכול עיצבתי אותו ,אין לי מניות בו לצערי ואני לא מוצא מקום יותר מתאים מהפורום הזה להראות אתר חתונות. אז בגלל שאני עיצבתי אותו,אסור להראות אותו? לא נראה לי. אופיר(מנהל פורום פלאש)

זה אתר מסחרי

שמוכר בניית אתרי חתונה... רק שתדעו... אופיר- אני רק רוצה להעיר שמסתובבות אצלכם לא מעט שגיאות כתיב,שכדאי קצת יותר להגמיש את תכני האתרים הפרטיים (לדוגמא- אין מקום לסיפור ההיכרות / הצעת נישואין / יותר תמונות וכו´) ולהאיץ את זמני הטעינה. חוצמזה, בשיא הכנות - עיצוב ואכסון אתר אינטרנט היום זה כ"כ פשוט וזול, ויש כ"כ הרבה מקומות שעושים את זה בחינם - שלא ממש הייתי צופה הסתערות... לידיעתך.

שמופית

New member
אני מסכימה עם הילה...

ואני חושבת שגם ככה כל נושא החתונה הוא כל כך יקר, וכל בעל מקצוע שרק שומע "חתונה" - ישר מעלה את המחירים, כך שבתור מתחתנת שמנסה לחסוך מאיפה שרק אפשר, אתר הפלאש הזה הוא בשבילי מותרות, שאפילו לא הייתי מעלה על הדעת.

למעלה