אתר ישראלי רשמי לאוליביה ווילד!

mikmik000

New member
אתר ישראלי רשמי לאוליביה ווילד!

סוף סוף סיימתי לבנות אתר ישראלי רשמי לאוליביה ווילד (אלכס) שעבדתי עליו כ"כ הרבה זמן. אתם האנשים הראשונים שתראו את האתר ובגלל זה אני מבקשת ממכם תגובה כנה על האתר. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. הכתובת טיפה ארוכה אבל בהמשך אני מתכוונת להשיג כתובת מקוצרת: http://planet.nana.co.il/oliviawilde/olivia.html האתר קצת איטי כי הוא על השרת של נענע אבל זה שווה את זה!
אני מזהירה מראש שיש באתר ספוילרים לעונה השנייה של האו-סי, פרקים שעוד לא שודרו בארץ! |אזהרה|
כנסו ותהנו! מיכל.

dalida1988

New member
../images/Emo4.gif

האתר שלך מסרבב לעלותתתת ורעננתי וחיכית שעות..

mikmik000

New member
וואי באמתת? שניה אני אבדוק..

זה בטח השרת הדפוק של נענעעעע.. דאמטט.. יש למישהו אולי שרת טוב שאפשר להעלות בו אתר? זה רק 5 ק"ב.. יואוווו אני לא מאמינה שזה לא עובדד! אחרי כל מה שהשקעתי בזהה!

mikmik000

New member
*מ"ב.. רק עכשיו שמתי לב שטעיתי..

יואו אני לא מאמינה שאחרי חודשיים שאני עובדת על האתר הזה אין לי לאן להעלות אותו..
אין פה למישהו שרת של 5.25 מגה-בייט..? [אופפ.. בטוח אין..
]

Tinty

New member
רשמי? יש לך אישור בכתב ממנה?

אסור לך לקרוא לאתר "רשמי" כל עוד לא קיבלת ממנה או מהסוכן שלה אישור לכך... תחשבי מה היה קורה היום לyes אם היו מורידים את הפרקים של The OC מהרשת באופן בלתי חוקי, ומשדרים אותם כך (גם ככה הפרסומות של FOX כבר נחתכו בדרך זו
), במקום לקנות קלטות (או קבצי וידאו? אני כבר לא יודע איך זה עובד, בעידן הHDTV בארה"ב) רשמיות וחוקיות.

mikmik000

New member
טוב תהרוג אותי וזהו.. =\

הכוונה שזה הישראלי הרשמי כי זה הישראלי היחיד שיש.. =\ אם אסור לעשות דבר כזה אז סליחה. לא ידעתי.. =\

Aviad1987

New member
אף אחד לא יעצור אותך על זה LOL

אבל זה באמת לא כל כך חוקי לעשות את זה. את צריכה לקבל אישורים וכל מיני מסוכנים וכו'.

mikmik000

New member
=\..ממ.. בכל מקרה לא יהיה אתר..

אחרי חודשיים של עבודה הכל נדפק. למה? כי אין לי לאן להעלות אותו.. אררר.. איזה סיבה מפגרת.. דאמט.

Tinty

New member
זה לא נכון

פשוט לא חיפשת מספיק טוב אחר מקום אכסון נורמלי
אני מכיר כמה חבר'ה שאולי יוכלו לעזור לך לגבי מציאת מקום אכסון לאתר. צרי איתי קשר בה"פ או במסנג'ר...

mikmik000

New member
אופפפ אורןןן.. למה אתה לא מתחבר?!

אני רוצה להעלות את האתררר.. =\ עזבו.. משעמם לי..

f10

New member
יש טונות של מקומות שיכולים

להביא לך אפילו אחסון בלתי מוגבל. כנסי לגוגל ותכתבי משהו כמו free unlimited webspace אני בטוח שתמצאי הרבה אתרים יביאו לך לאחסן בחינם.

Tinty

New member
לרוב הם כוללים בעסקה גם פרסומות

לכן עדיף לחכות לרגע שבו חברים יגישו לך אכסון בלתי מוגבל במתנה
http://tinty.magniv.org http://tinty.al-joint.net (אני עדיין מחכה לרגע שאספיק להתקין עליו בלוג, אבל לא ממש דחוף לי להתקין עכשיו. במיוחד לא כשהחופש מחכה לי
)

Tinty

New member
חבל שכסף לא נופל מהשמים

כדי ש: 1. אוכל לקנות הארדיסק כזה. 2. אוכל להתחבר לטיבו של צופה אמריקאי עם טעם טוב במיוחד. 3. אוכל לתרום את שאר הכסף לעמותות שמטרותיהן קצת יותר קדושות... (אחרי חטא ההורדה מהרשת, אני חייב לעשות את זה).

dht160

New member
לא לא ! יש פיתרון מעולה

תעשי את זה באתר של נענע. השרת שלהם מאוכסן וזה מחינם. בלי פרסומות ובלאגנים. גיא

mikmik000

New member
זה מה שניסיתי מההתחלה. [f10 תכנס]

אבל האתר הוא 5.25 מ"ב והם נותנים מקום עד 5 מ"ב.. ועוד אני אצטרך לעדכן מידי פעם ככה שאני צריכה מקום שנותן 6 מ"ב לפחות.. ובקשר למה ש F10 נתן.. לא הבנתי בכלל מה זה.. =\ הבנתי שזה איזה משהו שנקרא וורדפרס (wordprass) אבל איך מורידים את זה? ואפשר לשים קובץ ותיהיה לו כתובת? כיאילו נגיד אני מעלה לשם את הקובץ של האתר, אז נותנים לי כתובת שבה זה יהיה..? מחכה לתשובה בהקדם האפשרי, מיכל.

vini3

New member
יש חבר שמתעסק עם שרתים, אני ....

יתן לך את האי סי קיו שלו דבר איתו,233684732

mikmik000

New member
ממ דבר ראשון אני בת..

דבר שני אין לי איסיקיו.. אבל תודה רבה בכל מקרה!
אין מצב שיש לו מסנג'ר?

למעלה