אתר ישראלי רשמי לקולד - שלב שני

Roy1232

New member
אתר ישראלי רשמי לקולד - שלב שני

אחרי שהעלינו כאן את הרעיון הזה, דיברתי עם אבי קצת והוא בירר שלהקים אתר כזה (כאילו האחסון על השרת וכל זה) זה 50 שקל בחודש.. עכשיו - מי מכם, עדיף מעל גיל 18 כדי שלא תצטרכו לשלם דרך ההורים, מוכן לעזור במימון? אני ואבי חושבים שנוכל לסדר את זה. מי שיעזור במימון יוכל אם ירצה להצטרף לצוות הניהול - ושוב הכל תלוי בכם ובהתפתחויות. אם הכל יסתדר, צריך לשאול באתר הרשמי אם מותר לקחת את השם coldplay.co.il, וכך כמו שנאמר כאן כבר קודם יכול מאוד להיות שנקבל הכרה רשמית של הלהקה האתר שלנו. אז קדימה - מי מוכן? ועוד משהו, כל בוני האתרים שבאתר שמעוניינים לעזור יתקבלו בברכה

sf59

New member
זה יוצא 600 ש"ח לכל שנה באופן קבוע?

אני מוכנה להשתתף, צריך לדעת כמה אנשים מוכנים? וככה לבדוק בעצם כמה כל אחד צריך לתרום. זה נשמע לי נחמד שיהיה אתר ראשון לקולדפליי.

Roy1232

New member
מאוד נחמד ../images/Emo13.gif

כמו שאבי אמר, יהיה מאוד חכם להעביר את התשלומים לאדם אחד שישלם דרך האשראי שלו, ורצוי שלאדם הזה יהיה כרטיס אשראי משלו...

aviGODFATHER

New member
אני בפנים כמובן + כמה תיקונים לרועי

לא חייבים להיות מעל 18 כי התשלום יתבצע ממישהו אחד - ז"א כרטיס אשראי אחד בלבד - אי אפשר להתחיל לחלק את התשלום ליותר מחשבון אחד... ז"א שמישהו אחד משלם בכרטיס והשאר משלמים לו במזומן את החלקים שלהם. ומן הסתם גם לאנשים שלא בני 18 יש מזומנים, ככה שכולם יכולים להשתתף. וכמובן אני אעצב ואבנה את האתר (אלא אם כן מישהו מכם יודע יותר טוב ממני...) והמחיר, אפשר להשיג יותר זול, אני פשוט לא בקיא בדברים האלה... יכול להיות שאני אמצע ב40 ו-30 שקל לחודש, 50 שקל זה לא בטוח... זהו בינתיים

sf59

New member
אני רוצה שתהייה השקעה בעיצוב../images/Emo26.gif

מאוד חשוב לי שהאתר יהיה יפה ומסודר. אין לי הרבה ניסיון באינטרנט, אבל מנסיוני הקצר, אני רואה שיש אתרים שבנויים גרוע ויש ואתרים טובים. אם האתר יהיה טוב, זה ימשוך יותר גולשים.

Roy1232

New member
כן אבל לא רק אתה תעצב..

אם יש עוד שרוצים ויכולים לעזור אז למה לא? ושנית - זה עדיין מחיר טוב.. יותר טוב מה160 דולר לשנה שאז דיברנו.. בכלל, איפה ביררת מחירים? אני גם רוצה להיכנס ולבדוק קצת...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

תרשום בגוגל "אכסון אתרים" ותראה... הפרטים הטכניים החשובים זה שיהיה לפחות 200 מגה אכסון וג'יגה תעבורה חודשית. ובמקום שאני מצאתי (לא זוכר בדיוק עכשיו איפה זה) מקבלים את הדומיין (=כתובת) בחינם וזה חוסך לא מעט כסף... ובקשר לעיצוב, העיצוב חייב להיות דומה בכל האתר... אי אפשר לעשות שחלק X ייראה שונה מחלק Y... אא יהיו יותר מ1 עיצובים פוטנציאליים אז אפשר לעשות הכלאה בין העיצובים ולהגיע להסכמה...

sf59

New member
במקרה ראיתי את האתר הזה ../images/Emo26.gif

מצאתי דרך תפוז, האתר לנטלי אימברוליה והעיצוב יפה, (חוץ מזה שהיא מאוד יפה) http://natalieimbruglia.vze.com/ אבל אני חושבת, שזה לא הופיע בגוגל.

aviGODFATHER

New member
האתר לא נראה משהו...

אני יכול לעשות אתר שנראה הרבה יותר טוב... והזכרתי את גוגל בהקשר של למצוא אתרי אכסון אתרים שאפשר לקנות מהם שרת...

aviGODFATHER

New member
צריך גם להתחיל לחשוב על תוכן האתר

שרשרו לכאן דברים שנראה לכם שצריך להיות באתר. אני אתחיל עם הדברים הברורים: 1. מילים לשירים 2. גלריות של תמונות 3. דיסקוגרפיה 4. ביוגרפיה 5. חדשות גם לדעתי האתר צריך להיות חלק בעברית וחלק באנגלית. צריך לתרגם את האתר לאנגלית חודש-חודשיים אחרי הפתיחה, ולקנות דומיין בינלאומי שיקשר לחלק האנגלי של האתר. ככה אנחנו מכניסים את האתר משוק פוטנציאלי של 3-4 מיליון גולשים (הישראלים) לשוק פוטנציאלי של מאות מליוני גולשים (העולם) ואז נוכל לעשות אחלה כסף
(It's All About The Money) אולי אפילו Coldplay.com יפרוש בגללנו

sf59

New member
נוספים אולי זה ברור../images/Emo26.gif

פורום קישורים מולטימדיה(קטעי וידאו, ראיונות, אודיו)
לילה טוב וחלומות נעימים למי שעדיין ער.

aviGODFATHER

New member
פורום../images/Emo35.gif

הפורום של האתר יהיה הפורום הזה. אם באמת נתרגם לאנגלית אז נפתח פורום באתר, אבל הוא יהיה בעיקר בשביל הגולשים דוברי-אנגלית. וכמובן שתהיה מולטימדיה, אבל חייב דברים חוקיים כי האתר צריך להיות חוקי למהדרין...

Roy1232

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לדעתי הכל צריך להיות באתר - אבל לקנות עוד כתובת? בשביל מה? הרי זה לא יהיה אתר רשמי גם באנגלית אתה יודע... וזה יעלה לנו עוד כסף יש להם מספיק אתרי מעריצים באנגלית... בקשר לדברים שצריכים להיות באתר - אולי נכניס גם את העיתון, ותאריכים של סיבוב ההופעות..

aviGODFATHER

New member
זה יכול להיות עוד אתר מעריצים...

ברור שזה לא יהיה רשמי, אבל אתרי מעריצים טובים זוכים לפופולריות מאוד גבוהה. ותאמין לי שהכתובת תהיה כלום אם האתר יצליח...

aviGODFATHER

New member
**התכוונתי המחיר של הכתובת

אם האתר יצליח גם עם הגולשים דוברי האנגלית, הפרסומות יביאו לנו המון כסף.

רוצים חוקי? קבלו חוקי

http://www.videocodezone.com/ אתר שנותן קודים לוידאו חינם ואפשר להתעסק עם הסקריפט כדי שלא נהיה חייבים לקשר לאתר משם... ככה זה גם סטרים ולא נצטרך לאחסן את זה על חשבון האתר וגם זה לא כאילו גנבנו להם קליפ (הרי זה סטרים!)

MarishA M

New member
אני ממש לא מבינה בזה אבל אני בעניין

אני ממש בעד..כל הכבוד על היוזמה.. אבל אני לא יכולה להביע דעה בנושא כי אני לא כ"כ מבינה בזה..

steelwater

New member
כל הכבוד על היוזמה

שיהיה המון בהצלחה! לא נראה יל שאני אעזור בכסף אבל באתר עצמו אם אני אוכל אני אעזור... אני מקווה שיצא משהו טוב:) סומכת עליכם!

למעלה