אתר להזמנת כרטיסי טיסה בתוך סין ???

nicelooking1

New member
אתר להזמנת כרטיסי טיסה בתוך סין ???

למישהו יש איזשהו לינק שיכול לעזור לי ?

אMור

New member
בבקשה...

משמש אותי בכל פעם נאמנה - הזמנת טיסות פנים בסין שימו לב שלמעלה יש מס' טלפון להתקשר לבייג'ין. מומלץ, לאחר שמצאתם את הכרטיס המבוקש בתוצאות החיפוש, לבקש מעמית סיני שייצור קשר עם המספר בבייג'ין - שם יפנו אותו לסוכנות מקומית - שבד"כ תתן הצעה טובה יותר או אופציות נוספות... חוצמיזה, תמיד עדיף להזמין מסניף מקומי...

guyrotberg

New member
אתרי טיסות ומלונות בסין

נסה את: www.ctrip.com או את: www.elong.com כמו כן יש אתר חדש להשוואת מחירי טיסות ומלונות באינטרנט: www.qunar.com שלושת האתרים מומלצים מאד.

אMור

New member
מומלץ מאוד לשלם פי- 4?

סתם בדקתי את אחד האתרים שהעלית. נתן לי $313 על טיסה משנז'ן להאנז'ו, לעומת $73 של הלינק בהודעה מעליו...

guyrotberg

New member
טעות בידך

אמור יקירי, בדקתי שוב את דבריך ונראה לי שעשית טעות - המחירים באתרים שהפניתי אליהם הם ביואנים ולכן אם תבדוק שוב את הטיסה משנז'ן להנג'ו תראה שההבדל במחיר הוא דווקא לטובת האתרים שהפניתי אליהם (73$ (~584 יואן) באתר "שלך" לעומת 570 יואן באתר סיטריפ). בכל מקרה שווה לנסות לפי הנסיבות בכל אתר למרות שמחירי הטיסות בסין הם פחות או יותר שווים בכל אתרי האינטרנט.

אMור

New member
ממש לא טעיתי...

כנראה שלא בדקת את כל האתרים לפני שהעלית אותם... בכל מקרה, לשנינו כוונות טובות ומי שצריך טיסה - שיעשה את הבדיקות בעצמו...

למעלה