אתר לזיכרו של אחי אייל שמואלי ז"ל

• פותח הנושא tal56
  • פורסם בתאריך

tal56

New member
אתר לזיכרו של אחי אייל שמואלי ז"ל

הנכם מוזמנים לבקר באתר החדש לזיכרו של אחי אייל שמואלי ז"ל. בן 28 היה במותו , ועדיין לא הספיק הרבה בחייו !! אייל ז"ל נקטף בטרם עת ובפתאומיות שהשאירה אותנו המומים וכואבים. באתר משוחזרות השעות האחרונות ממותו הפתאומי. האתר מחולק לנושאים המרכזיים בחייו. האתר מלווה בקטעי אודיו ולשם שמיעתם יש להוריד את נגן ה - REAL AUDIO PLAYER (ניתן להוריד את הנגן דרך האתר). כתובת האתר : WWW.EYAL-SH.COM

מיכל בר

New member
טל יקר.... רק חודשיים מאז מותו של

אייל, אחיך. כל כך מעט זמן וכל כך הרבה כאב.. קראתי את שיחזור מותו, והזדעדעתי. את הכתבות לא הצלחתי לפתוח, או שמא עדיין לא הוכנסו. עצוב עצוב לקרוא על בחור כזה צעיר, שככה תמו חייו, באחת.. משתתפת בצערך, בצער המשפחה.

tal56

New member
הכתבות

הכתבות הוכנסו והם באתר , אך יש צורך להמתין מס´ דקות עד שיעלו. כדאי ורצוי לעיין בכתבות.

ח ב ל

חבל שהאתר או השרת שלכם סובלים מבעייה כלשהי. זה בקושי עולה. לא זז - ואפילו תוקע את שאר הדפים האחרים. ואם זה כך באמצע הלילה - אז מי יודע מה באמצע העומס של אמצע היום. אבל עזרא זכר משהו מעומעם בגלל האבסורד האירוני הכואב והכפול שהוא נתקל בו במקרה, על בחור שרץ למרחקים ארוכים - ודווקא הוא נפל אחרי מרחק כל-כך קצר של חייו - ושמו עוד היה אייל - כי מי רץ מהר יותר מאיילים ומאיילות. לטובת מי שגם אצלו לא יעלו הכתבות - הנה, בינתיים, ארבע השורות האחרונות בידיעה הבאה שפורסמה במעריב. אין מילים.

קריאולה

New member
לפני הכל -

כאורחת לא קרואה שנכנסה להציץ, אני רוצה להביע את השתתפותי בצערך. עיינתי באתר שאכן בקושי עלה, אך הספקתי להבחין בפרט מסויים עליו הייתי רוצה להעיר את תשומת ליבך: נראה שבטעות ציינתם באתר את תאריך הפטירה העיברי כחודש ניסן, בזמן שלפי התאריך הלועזי נראה שתאריך הפטירה הנכון הוא בחודש סיון. מרגישה קצת "חטטנית" אבל חשבתי שאולי יהיה חשוב לכם לדעת ולתקן. שלא תדעו יותר צער.

tal56

New member
תודה לכם

תודה לכם על כך שנכנסתם לאתר ווהצגתם את הבעיות באתר. האתר דיי חדש ועלה רק לפני ימים אחדים לאויר. מידי יום אני מתקן דברים באתר בהתאם לתגובות שאני מקבל וגם בענין זמן עליית האתר אני פועל נמרצות. לענין הכתבות אני מקווה שעד סוף היום הענין יפתר. תודה רבה על צירוף הקישור להודעה בעיתון מעריב (לא ידעתי על כך). ולענין תאריך הפטירה העברי אבדוק זאת בהקדם. תודה רבה לכם על ההתייחסות.

למעלה