אתר לחתונה- התיעצות

nikit1

New member
אתר לחתונה- התיעצות

אנחנו רוצים לעשות אתר לחתונה, ביררנו קצת ויש חברות שמציעות זאת תמורת תשלום לא קטן. השאלה האם אפשר לבנות אתר כזה לבד וללא תשלום, הבנתי שכן אבל אני לא יודעת היכן להתחיל לחפש... אנא עזרתם!

אינצה

New member
הי ניקיט

לא כל כך הבנתי מה את רוצה לחפש. מישהו שיבנה לך אתר בחינם? או מקום ברשת בחינם? אחי הקטן עשה לנו אתר לחתונה. האתר נמצא על איזושהי רשת אמריקאית crosswinds.net שמאפשרת לשים בה את האתר שלך בתמורה לפרסומות (אפשר גם לשלם מחיר סמלי של משהו כמו 10$ לחודש ואז אין פרסומות). הענין העיקרי הוא, שזה לוקח זמן לתחזק את האתר, כך שאחי החייל ואני שהייתי כל כך עסוקה בסידורי החתונה השארנו אותו לפעמים עם לינקים שבורים ובלי תמונות אוןליין כמו שהיינו רוצים. אין לכם אף פריק מחשבים במשפחה שיכול לבנות לכם אתר בתור מתנת חתונה?

יעלי2

New member
לפני כמה ימים הבעל של צוקה(?) הכין

עמין דף בית ובו הייפר טקס שהוביל לפי סדר החתונה אל כל התמונות שלהם מהאירוע. אם את זוכרת, היא הכניסה כל תמונה בנפרד והוא הכניס את הכל כמקשה אחת. אני נכנסתי לזה וזה היה נהדר. התמונות היו בגודל סביר ועלו צ´יק צ´אק. תבררי איתם איך הם עשו את זה.

אינצה

New member
נכון

אם אני לא טועה היא עובדת בבניית אתרים, כך שהיא עשתה להם אתר חתונה מאוד יפה.

צוקה

New member
הבעל של צ´וקה עוד לא הכין לנו אתר

כי עוד לא קיבלנו את התמונות

*שיר

New member
הסתכלתי באתר ששלחת לי

עם התמונות שלו והן מקסימות. הבחור שלך יודע לצלם!
אני בטוחה שגם אתר החתונה שהוא יעשה ייצא אחלה

nikit1

New member
לצערי אין פריק מחשבים בסביבה...

ןלשאלתך- אני מחפשת מקום ברשת בחינם, ובאמת בגלל שזה לוקח זמן רצינו להתחיל עכשיו. בכל מקרה תודה.

אינצה

New member
אז באמת כדאי שתיכנסי

לכתובת הבאה www.crosswinds.net ותראי איזה אתרים הם מציעים

למעלה