אתר לירידה בשמיעה, טנטון,סחרחורת

אתר לירידה בשמיעה, טנטון,סחרחורת

הנני מזמין את הגולשים לאתר שלי www.amirizamir.com אודה לכם על תגובותיכם - הערות והצעות יתקבלו בברכה שלכם ד"ר אמירי זמיר יועץ בכיר למיכשור שמיעה, לטיניטוס, סחרחורת, ומנייר.

nickey

New member
שלום ד"ר זמיר,

ברוך הבא לפורומנו הקט, תודה על הזמן הפנוי שאתה מקדיש לנו. האם ניתן לשאול אותך שאלות למיניהן לגבי המומחיות שציינת לעיל? האתר נראה חביב וממצה במבט ראשון, אך האם יש בו script הגורם לו להיסגר לאחר כמה זמן? לא הספקתי לעבור על רוב הדברים שנרשמו שם.

תשובתי לניקי - שמח שביקרת באתר שלי

אני חושב שאפשר לבצע סקריפט (לפי הגדרתך) ואני שמח שנהנית בביקורך באתר שלי - לא הבנתי עדיין מה העצה שאת מבקשת

אמיר335

New member
שלום דר זמיר

דבר ראשון אני לא מצליח להכנס לאתר שלך דבר שני רציתי לשאול יש לי כבר הרבה הרבה זמן בעייה שאני לא יכול להיות עם המכשירים באזניים הרבה שעות. מצטברים באוזן נוזלים ונהיה מגרד כך שאני הולך כל פעם עם מכשיר אחד וברגע שהאוזן עם המכשיר מגרדת ורטובה אני מוריד ממנה את המכשיר ושם את המכשיר השני באוזן השניה. רופ א.א.ג נתן לי משחת "טבע קוטן" שפתר את הבעיה אבל נאמר לי שזה לא הכי בריא להשתמש במשחה הזו לאורך זמן. יש לך אולי איזה פיתרון?

../images/Emo66.gif../images/Emo189.gifתשובה אמיר335 מר אמירי

א. יקירי אמיר: כדאי שתנסה שוב להגיע לאתר שלי www.amirizami . ב. אני מבין שמתהווה נוזל באוזנך תחת - מכשיר השמיעה, דבר הגורם לך לגירוי. הבנתי שהינך תחת בקרה רפואית אצל רופא אאג'. אינני מבין מהו מקור הנוזל אשר אתה מתאר - האם ערכת בדיקה לנוזל הנפלט באוזנייך". כי אפשר והנוזל הינו סירומי כלומר עודפי סיכה טבעית אבל ייתכן שיש לך זיהום דלקתי חיידקי או פטריאתי. המשך בטיפול שהוצע לך והתייעץ עם רופא אאג'. בשיטות בהתיות - כדאי לנסות לייבש את השליש העליון עם מטוש ספוג בחומץ מדולל, או לנטרלו ע"י הזלפת טיפת שמן זית פושרת. אחר כך - ליבש מבחוץ את מבוא האוזן בעזרת אויר חם - ממייבש שיער. הערה: השיטות הללו הינן שיטות ביתיות; ואין לראות בהן המלצה רפואית. לאמיר - רפואה שלמה, ונהג בהתאם להרגשה שלך. דר אמירי

M r s S m i t h

New member
שלום ד"ר זמיר,

ברוך הבא לפורום שלנו, מאד נשמח לשמוח חוות דעת והמלצות שלך לגולשים עצמם. ואתר שלך פועל ומכיל מידע מאד אינפורמטיבי. ותודה

אמיר335

New member
אני עדיין לא מצליח להכנס לאתר שלו

גם לא דרך גוגל תמיד מתקבל PAGE NOT FOUND

0ne Man

New member
תנסה ללחוץ על הקישור המצורף

בקישור כאן בהצלחה

0ne Man

New member
למנהלת הפורום

נראה שיש בעיה לצרף קישורים בפורום. בתצוגה המקדימה הכל היה בסדר אבל כאשר שלחת את ההודעה הקישור נעלם.

צלף

New member
לא ראיתי בעיות מיוחדות באתר של ד"ר זמיר

קצת איטי - אולי במחשבים עם מעט משאבים יש בעיה, האתר צריך קצת ליטוש מיקצועי (צריך לפעמים כפתור חזרה) אבל חוץ מזה הוא בסדר... בקשר להוספת קישורים בהודעה: או ללחוץ "תחילת לינק" XXXX "סיום לינק" או לכתוב |הלינק |XXXX|סלינק | (צמצם רוחים) ..

אשמח להשתתף בפורום

עדיין לא הכרתי די את הפורום של קהילתכם מה נראה לך חשוב? כמו כן ברצוני להקים אתר סט סחרחורת וטינטון - אם תוכלי לסייע בידי. ישנם הסובלים כבדי שמיעה הסובלים גם מסחרחורת ו/או מטינטון. מודה לך על התייחסותך, ועל המרץ שאת משקיעה באתר ליקויי השמיעה ד"ר אמירי זמיר

למיסמיט: שמחתי לשמוע את דעתך

למיסמיט - אשמח לסייע - שמחתי שהאתר שלי www.amirizamir.com מצא חן בעינייך - חג אביב שמח - דר אמירי

המרחפת

New member
טיניטוס

שלום ד"ר זמירי האם יש עצה לטינטון הנזכר להופיע ברגע המאד לא מתאים? אני עומדת לפני בחינה וחוששת שיקרה מה שקרה בכמה מבחינות הדמה- טינטון חזק מאד בעוצמתו שהופיע חמש דקות לאחר תחילת המבחן כ"תגובה" לשקט המוחלט ששרר בחדר ונמשך לכל אורכו, כשלוש שעות. לא יכולתי להשתמש בשיטה הקבועה שלי, שלרוב גם מאד יעילה (המהום רציף בקול נמוך) כי ישנם נבחנים נוספים וזה מפריע. כאמור, מעט חוששת שיופיע שוב ברגע הבחינה, כיוון שהיה בעוצמה חזקה מהרגיל שהקשתה עליי להתרכז.

לסובלת מטיניטוס במבחן

שלום וברכה - כנסי לאתר שלי ותקראי בקטגוריה "טינטון". נסי להבין את המקרה הספציפי שלך: הבנתי שאינך סובלת מטיניטוס קלסי אשר נוהג ללוות את הנפגע יום ולילה ובמיוחד בשעות השקט אלא הינך סובלת בעת היותך תחת לחץ המבחן כאשר שורר בחדר הבחינות שקט מוחלט. נראה כי הסיבה לטיניטוס הספורדי אצלך - הינו תגובה ללחצי המבחן. הפתרון שמצאת שעוזר לך (הנהימה) נראה טוב הוא מעסיק אותך - וזה טוב. תוכלי לנהום בשקט (בלב), או ללעוס מסטיק (אם מותר לך במבחן), וניתן לפתח עוד שיטות להסחת הדעת. מאחל לך הצלחה במבחנים הבאים דר אמירי

המרחפת

New member
תודה רבה על העצות

לבסוף, בשעת המבחן עצמו לא היה טינטון בכלל, לשמחתי.

למעלה