אתר לפורום

Another Girl

New member
אתר לפורום../images/Emo82.gif

מישהו יודע מה קורה עם זה?... ובמידה ולא קורה עם זה כלום,מישהו מתנדב לפחות לתת לאתר הזה בסיס ולהתחיל לבנות?(הכוונה למישהו עם ידע בסיסי,לפחות,שכן הידע שלי הוא בסיסי מינוס..)יותר מאשמח לעזור לאחר שאראה שהאתר בשלבי הקמה.

אז ככה...

הייתי שמח לבנות אתר (הידע שלי הוא רק html, אבל אולי זה מספיק טוב... אלא אם יש מישהו יותר מתוחכם מזה), אבל הבעייה העיקרית היא לא הבנייה, אלא מה יהיו בו? אם יש לך רעיונות, אני אשמח להתחיל לעבוד על זה.

Another Girl

New member
זו לא הבעייה...

לא חסר! תמונות,קישורים,העצומה להבאת פול,Message board, הביקורות והמאמרים,כל מיני חדשות אחרונות על פול ורינגו..וכמובן עוד הצעות משאר החברים כאן. מבחינתי הבעייה היא להתחיל לבנות.(למרות שבניתי לעצמי אתר,אבל אני רותה משהו קצת יותר מתוחכם ומתקדם)

תגידי מה את רוצה

ואני אנסה לבנות את זה, ואראה את מה שיצא (למרות שאין לי מושג איך... אי אפשר לצרף אתר להודעות...)

Another Girl

New member
מה ז'תומרת

אי אפשר לצרף אתר להודעות?...הוא יופיע בקישורים... ואתה יכול הלתחיל בכל רגע נתון,אם אתה רוצה.

את לא עונה לי!

על השאלות שאני שואל. הנה השאלה: מה לשים באתר?! כמה פעמים אני צריך לשאול את זה?

Another Girl

New member
מה?!

אם תקרא את התשובה הראשונה שלי אליך,תדע בדיוק מה לשים באתר.חמום מוח!

חמום מוח?!

אני נשמע לך עצבני?! אבל ברצינות עכשיו. מה שאמרת בהודעה הראשונה לא מספיק מפורט. אני צריך פקודות ישירות מהמפקדת, לא עצות בלתי מובנות. אז אם עדיין לא הבנת, אז הנה: מה את רוצה שיהיה בעמוד הראשי? אילו קישורים את רוצה? אילו תמונות? וכהנה וכהנה.

Another Girl

New member
תראה...

מצידי תתחיל עם מה שבא לך...כי קצת קשה לי ככה לתת הוראות..ותראה לי מה יש לך..ואני פשוט אתקן/אוסיף/אגרע..סבבה?

גירסא ראשונה

תוגש מחר בעשר בבוקר... כבר מאוחר ואין לי כוח לזה עכשיו. אבל יש לי שאלה (ולזה התכוונתי גם קודם). איך אני בדיוק מראה לך את האתר? אני לא יכול להעלות קבצים של html על הפורום... יכול להיות שאפשר... אני אנסה מחר בבוקר.

Here comes the site

טוב... אז לפני שהכתובת ניתנת, הנה כמה הערות: 1. זהו רק העמוד הראשי. הקישורים לא עובדים בינתיים, אז אל תטרחו ללחוץ עליהם. 2. לכל מי שיש חדשות או משהו בשביל האתר שאינו בפורום, מוזמן לפנות אליי במסר אישי (אלא אם הוא מעדיף לפרסם זאת בשרשור הזה) 3. הערות יתקבלו בברכה 4. שוב- כמו ששאלתי בעבר, האם כותבי המאמרים של הפורום מוכנים לתרום את המאמרים שלהם לאתר? 5. בצד יש מקום לתמונה, ומסומן שם X. אמור להיות שם הלוגו של הפורום, אבל מכיוון שלא ברור מהו... 6. אם שכחתי משהו, אני אכתוב אותו בשרשור. הנה הכתובת: thebeatles_tapuz.tripod.com

Miss CB

New member
WELL WELL...

דבר ראשון זה נראה בנתיים נחמד לאללה, ואני בטוחה שיצא אחלה אתר ברגע שיהיו קישורים, לוגו וכו'... סחתיין על המאמץ! רק הערה פיצפונת אחת: זה לא "דיסקים ושירים" אלא "אלבומים ושירים". (יענו כתוב דיסקים אבל זה צריך להיות אלבומים) כי דיסק זה מדיה כמו MP3 וכו', אלבום זה שם כללי. אני בטוחה שאתה יודע את זה וסתם לא שמת
, אני רק מסבירה למי שלא - אם יש כאלו - ... תודה.

זה קצת קשה לשנות...

כי אם תשימי לב הדברים שכתובים הם בצורת קובץ תמונה, וזה משתלב עם התמונה הגדולה... אבל אני אשנה את זה בזמן הקרוב (אולי אפילו היום) וכמובן תודה על ההערה!

Another Girl

New member
הערות

קודם כל,קבל ח"ח על היוזמה
יש לי כמה הערות קטנות: 1. אוקיי,הקישור "הביטלס" קצת מיותר כי בעצם כל האתר שייך להם. 2. צריך לעצב את זה קצת-זה ריק משהו. 3. מיס סיבי צודקת בקשר להערה,צריך לשנות את זה ל"אלבומים".אולי אפשר לעצב קצת את התמונה של האלבומים,אם את רוצה אני אשלח לך אחד. 4. לי אין בעיה שתכניס את המאמרים שלי..ובהזדמנות זו לכל מי שיש התנגדות שהיצירות שלו באשר הן יוכנסו לאתר מוזמן להגיד. 5. אפשר להכניס קישור עם Quize על הביטלס-שאולי יכלול שאלות מהתחרות. מובן שאף אחד לא מצפה שזה יהיה מוכן תוך יום,זה יתפתח עם הזמן.סה"כ עבודה יפה!

תודה על החיידק החביב

ולהערותינו: 1. את בטוחה שקראת את מה שכתבתי שם? אני כתבתי שם הסבר, שכל מיני פרוייקטים, כמו תיעוד היסטורי של הביטלס (ולא פרטי אחד אחד), ושאר ירקות אמורים להיכנס לחלק הזה... 2. זה לא... זה רק העמוד הראשי שאמור להכיל רק קישורים. אל תדאגי- העמודים האחרים יהיו (כמובן) יותר מלאים (כי הם גם יכילו מידע). 3. אם את רוצה? ובקיצור- תשלחי... למה לא...? אבל אני לא יכול להבטיח כלום... 4. תודה! 5. ה-quiz יכול אולי להיכנס לחדשות?

למעלה