אתר לשליחת דוא"ל

arye9

New member
אתר לשליחת דוא"ל

האם יוכלו להיות בעיות משפטיות כגון דאר זבל וכו' באתר המאפשר לגולשים לשלוח דוא"ל לכתובת שהם בוחרים. בשליחת הדואר המשתמש לא שולח דרך תיבת הדאר שלו אלא דרך תיבת הדאר של השרת כך שבעצם אי אפשר לזהות מאין נשלח הדאר.

השאלה מעורפלת

בכל עניין יכולות להיות בעיות משפטיות. אם נהיה קצת יותר ממוקדים, דואר זבל בארץ אינו אסור. יש מספר מגבלות לגבי דיוור ישיר, אך לא קיים איסור. יחד עם זאת, חלק מהאנשים והגופים ששולחים ספאם מהארץ, נתקלים בבעיות מסויימות, כגון חסימות המבוצעות ע"י ספקי הגישה וחלק גם נתקלים בתביעות משפטיות, שגם אם אינן מבוססות היטב מבחינה משפטית, יכולות למחוץ מבחינה עיסקית.

arye9

New member
אז ככה

אני רוצה לבנות אתר שדרכו כל אחד, גם מי שאין לו כתובת אימייל יוכל לשלוח מייל לכתובת מסויימת. האפשרות תהיה לשלוח לאדם אחד בכל פעם כך שזה לא יהיה כדאי לשולחי ספאם להשתמש בתוכנה. הבעיה היא לא כל כך ספאם מסחרי אלא, אם מישהו ירצה לשלוח מייל בעילום שם (איומים, קללות ועוד מרעין בישין) האם זה יכול לפגוע בי? תודה רבה אריה

sh a ch a r

New member
למה אין בעיה של ספאם מסחרי?

הבלוג שלי מאפשר שליחת תגובה אחת בכל פעם, והתגובות לא מתפרסמות ישר אלא אחרי אישור. בכל זאת אני מקבל כמה מאות נסיונות לפרסם באמצעות תגובות בבלוג שלי. הספאמרים לא לוחצים בעצמם. הם שולחים תוכנות שיעשו את זה בשבילם. ידוע שהם דווקא כן משתמשים בטפסים מהסוג שאתה מדבר עליהם כדי לשלוח ספאם מסחרי, וכדאי שתיתן את דעתך גם לבעיה הזו. שחר

arye9

New member
כן

כל הסיבות שבעולם לא לבנות אתר כזה. תודה רבה ושבת שלום אריה

למעלה