אתר לשפה הלטינית.

Ambra91

New member
אתר לשפה הלטינית.

שלום. רציתי לשאול האם אתם מכירים אתר שיש בו הסברים על השפה הלטינית כולל דיקדוק וכל החוקים.אני גרה באיטליה והשנה אני יתחיל ללמוד לטינית וזה מאוד יעזור לי. תודה מראש.

yuval k

New member
גוף ראשון [יחיד] עתיד -

תחילית א' תמיד!
(s/יתחיל/אתחיל/
) http://www.dl.ket.org/latin3/grammar/index.htm די טוב, נראה לי. בכל אופן, אני משער שתקבלי ספר שבו יהיה כתוב כל מה שתצטרכי לדעת, במיוחד אם זה קורס למתחילים

Ambra91

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif

כן,אנחנו נקבל ספר אבל מכיוון שהדיקדוק של השפה האיטלקית מאוד דומה לדיקדוק של השפה הלטינית ומכיוון שאני עדיין לא שולטת בדיקדוק האיטלקי, אני מתחילה כמעט מאפס,לא ברמה שלהם ואני חייבת להשתפר כי הם לא מתחילים מאפס.ובקשר ללשון בעברית-כן,לשון אף פעם לא היה הצד החזק שלי,במיוחד עם כל השפות שיש לי עכשיו בראש
.אבל תודה

felicitas

New member
urbis et orbis

זה ספר נהדר ללימוד לטינית באיטלקית. את יכולה למצוא אותו בכל חנות ספרי לימוד באיטליה. הוא מאוד ברור, מסודר ומובנה. כך תוכלי לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, וללמוד את המושגים הדקדוקיים בהם ישתמשו המורים האיטלקיים בכיתה. divertiti!

Ambra91

New member
תודה!

לא,אני לא אלמד יוונית. אני ילמד גרמנית,ספרדית,אנגלית ולטינית(ואיטלקית כמובן).

yuval k

New member
וואו... כמה שפות -- איזה כיף!

תהני
גרמנית-אנגלית ולטינית-ספרדית-איטלקית לא אמורות להיות שונות מאוד ביניהן (לפי שתי הקבוצות הנ"ל), לפחות בתיאוריה. אחרי שתלמדי קצת, ספרי רשמים על ההבדלים בין השפות והאם הן עוזרות ללימוד של האחרות. מתי את מתחילה(/התחלת) ללמוד?

למעלה