אתר מדהים צילומים על האסון ´נתאומים

• פותח הנושא 11a2
  • פורסם בתאריך

magy

New member
גם אני קיבלתי טונות של חומר

באתר שלך מעל מאה תמונות........ מצרפת רק שלוש..... אחרונות...... קצת הומור שחור על הבוקר · היום בגנים האמריקאיים מלמדים את הילדים לפני מעבר חציה להביט ימינה, שמאלה ולמעלה... · צו פדרלי חדש הוציא מהתקן את שיר הילדים הידוע: "רד אלינו אווירון" · נמצאה הקופסה השחורה מהמטוס הראשון ושמעו שם את הטייס אומר: "מתערבים שאני עובר באמצע?" · ביום שלישי בערב התקשר מנהל חברה אמריקאית שעבד בתאומים ואמר לאישתו שהוא יאחר היום כי "כל החברה על הראש שלו"..... · הפלשתינים הואשמו בניסיון לפיגוע ביולוגי לאחר שתרומה מדמו של עראפת נשלחה לניו-יורק. · מסתמן ביקוש חד לטיסות באמריקן איירליינס. אומרים שנותנים שם לנוסעים להטיס את המטוס. · כמה זמן עבר בין חורבן הבית הראשון לחורבן הבית השני? · 18 דקות.... · הבורסה נפלה, אנשים קופצים מהגג – שלום חנוך/משיח לא בא (וזה לא מצחיק)

magy

New member
והתאומים מזוית אחרת....

קחו בחשבון שגבר שלח לי. וזו הווית שלו....

magy

New member
לא צריך להסביר.....שצריך לחפש את

התאומים.....כשעוד היו במקומם....... כל היתר......סתם רקע..........
)))))))))

שקדי

New member
מי מסתכל בכלל על התאומים........... ../images/Emo6.gif

כלומר על אלה מפלדה וזכוכית............ הם הרי ברי חלוף.............

גל-עמית

New member
כמו בכל ארוע יוצא דופן.....

כך גם לאחר הארוע החזק הזה..... אני גם בטוח שעוד יגיע הרבה "חומר", הן בכתובים והן בצילומים.... חוץ מזה, הנסיון שלנו בפיגועים ובארועים כאלה ואחרים - הוא רב וכך גם ההומור השחור.... ובקשר ל"זוויות" מהמכתב הקודם, כבר נאמר: "כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו..." וזו איה רמיזה לשום דבר אישי.....רק לעניין.....הלא כבר נאמר הרבה היכן מחשבותיו של הגבר..........

למעלה