אתר "מומה"

אתר "מומה"

לא ממש ברור לי, בעמוד של הסינגלים, רשום רק על "מה שאת אוהבת". נראה לי שהרבה שירים חסרים להם שם. כמו למשל זה שהיא עשתה דואט עם מומי לוי ל"שמש אדומה", לא מופיע. כמו כן לא מצויין שם כלום על "והאדמה לא ידעה"...

שלמונזה

New member
מומה הוא אתר ממש טוב ../images/Emo168.gif

אני לא מרשה שככה ירדו עליו, קוטנר שליטה!!! נכון שלפעמים חסרים הרבה דברים ועובדות, אבל בכלליות זה פרויקט ממש גדול ומבורך שהרימו שנותן המון אינפורמציה על המוסיקה שאנחנו אוהבים. אפשר לפנות אליהם במייל או לכתוב בפורום שם ולהפנות את תשומת ליבם לטעויות האלה, אני בטוחה שהם יתקנו.

עדי 345

New member
פניתי אליהם פעמים רבות

בהרבה נושאים שקשורים לגלי, לפעמים חזרו אלי ולפעמים לא. בשורה התחתונה, שום דבר לא זז שם !!!

שרית7

New member
אין לי מושג לגבי האתר עצמו

אבל בכל הנוגע לגלי הוא ממש לוקה בחסר

מומה הוא אתר מעולה פשוט!

אתר מעולה, שמביא באופן מסודר את ההיסטוריה של המוסיקה הישראלית ועושה את כל המידע נגיש גם למי שאינו מומחה גדול במוסיקה. שזה מה שחשוב בעצם.אפשר לכתוב המון על התרומה של האתר אבל מי שלא רואה את זה לבד- אני בטח לא אצליח גם לשכנע אותו. אני דווקא יודעת שהוא מאד "נחשב" בניגוד למה שנכתב כאן. ברור שיש לו חסרונות, אנחנו הרי לא מצפים למושלם לא? אני בטוחה שגם מה שאנחנו דשים בו כל היום בקשר להיסטוריה של גלי גם לא תמיד נכון ועובדה שלפעמים אנחנו מתקנים אחד את השני. זה לא אומר שהאתר רע. צריך לזכור שלא רק גלי מופיעה שם, יש שם עשרות זמרים ואי אפשר להקדיש את תשומת הלב רק לה. חוץ מזה, שהם בטח מקבילים המון פניות גם מאתרים ופורומים אחרים עדי, אני בטוחה שאתה מבין שזה די נורמלי שלא ישיבו לך על כל אימייל. אין שום אתר בסדר גודל כזה שמפעיליו יענו על כל שאלה או הערה שנשלחת אליהם. חוץ מזה שגם אני חושבת שקוטנר ענק! יש לו זיכרון פנומנלי לא רק לזמר/ת אחד/ת אלא להמון והוא זוכר פרטי פרטים באופן מעורר השתאות!!! לא דברים שטותיים כמו מה זמרת כזו או אחרת לבשה ביום כזה וכזה וכו' אלא יותר סגנונות מוסיקה, דיסקוגרפיה, מפיקים שעובדים איתם וכו' וכו'. האיש ענק ואני בטוחה שהוא מאד אוהב ומעריך את גלי שלנו. לפחות כמונו.

למעלה