אתר מומלץ בחום

Gefen

New member
אפרופו אתרים....

אני מחפשת בנרות אתרים טובים לילדים- עם משחקים, לימוד מספרים, אותיות... מוזיקה, וכ´ו..משהו שמתאים לגילאי 4 ומעלה. עד היום הבן שלי הכיר רק את אלפי, יש להם שן שלושה משחקים לדוגמא וכל היתר בתשלום- לשנה זה משהו כמו 160 ש"ח.. עכשיו השאלה היא- מישהו מכיר את אלפי? ואת קידנט? יש ממליצים? יש מזהירים? אולי לאתרים אחרים? לא אכפת לי לשלם, רק שאדע שאקבל תמורה בעד האגרה.. כל תגובה תעזור ושבוע טוב לכולם ממלבורן החמה-רותחת גפן

yaelli10

New member
היי גפן הנה לך אתר

משהו נחמד, אבל לא ממש מושלם. אולי יהיה לך לעזר.

הנה כמה נחמדים

www.uptoten.com משחקים מעולים, בלי פרסומות. כדאי להרשם ל boowa and kwala club - זה בחינם, הם לא מציפים בדאר זבל, וזה נותן גישה לכל המשחקים. www.kidin.com זה בעברית, עם פעילויות שקשורות למה שנעשה בגנים בארץ בגיל הזה (אולי טעיתי וזה עם co.il בסוף? תבדקי), ויש גם דברים שקשורים לחגים. באתר "גלים" יש לפעמים פעילויות לילדים בגיל הזה. כדאי לעשות ביחד עם הילד אם יש לו סבלנות - זה מרתק ומעביר את הזמן בכיף. עוד המלצות בחלק ה"מאמרים" בפורום "חינוך לגיל הרך" כאן בתפוז (מס´ 192) תבלו!!!

yaelli10

New member
../images/Emo32.gifאבל סתם מעורר געגועים

אתר עם המון המון תמונות שלי העלו נוסטלגיה... פעם גרתי בתל-אביב רבתי.

כל האתרים נכנסו לעמוד הקישורים

של הפורום, אם יש עוד רעיונות והמלצות, אנא שרשרו אותם לכאן ואני אוסיף לקישורים!

AdiBos

New member
אתרי משחקים לילדים

PBSKIDS.COM NICKJR.COM והאתר של דיסני,יש לקחת בחשבון שחלק מהמשחקים לוקחים זמן רב של טעינה ולכן מומלץ להעתיק אותם לדיסק.משחק מהנה ופורה

למעלה