אתר מומלץ מאוד

ארז184

New member
אתר מומלץ מאוד

אתר מומלץ מאוד (לא שלי) לכל מי שמעוניין לייעל את השיווק באינטרנט ע"י תוכנות חינם העושות את מרבית פעולות השיווק היום יומיות בצורה אוטמטית. האתר מתעדכן על בסיס יומי כל תכניו חינם לחלוטין . גם מי שאינו מעוניין לשווק בעזרת כלים טכנלוגיים האתר נותן הרבה הרבה ידע בתחום. מאוש מומלץ!!!

Amir Shvoong

New member
כנסו כנסו!!!

כשמשהו מכניס שלוש סימני קריאה, ועוד רמזים שיווקיים כאשר הוא נרשם לתפוז באפריל 2011 ומעלה לראשונה הודעה לתפוז, הייתי מהמר במיטב כספי שיש לו אינטרס ברור שיכנסו לאתר זה וירכשו את שירותיו. מבלי להכנס ולנסות את האפלקציה "המהפכנית" של האתר המומלץ, הייתי מהמר שזה קיצורי דרך שגוגל לא ממש אוהב. ומי שכן מחליט להשתמש בכלים אוטומטיים לקדם את האתר שלו את אתר הלקוח שלו ימצא את עצמו מועף מגוגל יום אחד. "בעצם מה שאתם מקבלים פה זה את המקום ה1 בגוגל ברוב המילים שתבחרו!" זה מה שכתוב באתר. החוק הראשון בקידום אתרים אומר שאסור למקדם אתרים או אתר להבטיח או לרמוז שאתם עשויים להגיע בקלות למקום הראשון בגוגל בביטוי מסויים. להוציא את המקרה אם אתם רוצים לקדם את הביטוי לדוג': "מרפאת שיניים בתל אביב ברחוב שץ 1, קומה א', דלת שחורה משמאל". אני מקדם אתרים וקשה לי לראות חברות עושות הזנייה לתחום ומוכרת חלומות בגרוש לבעלי עסקים שרוצים לקדם את האתר שלהם. ואם אני טועה בדבריי, סימן שבאמת החושים שלי ממש לא מחודדים. ואם הנ"ל יטרח להגיב ולשלול את דבריי, אנא עשה זאת כך שאצטרך להתנצל על דבריי. שבוע טוב, אמיר

למעלה