אתר מסחר PLUS500

• פותח הנושא dm12
  • פורסם בתאריך

dm12

New member
אתר מסחר PLUS500

היי אני סחרתי מספר חודשים באתר PLUS500, הפקדתי עשרות אלפי ש"ח. בסופו של דבר הפסדתי לא מעט כסף וביצעתי משיכה של כ-4000 ש"ח שנותרו. הם שלחו אליי צ'ק בדואר אך הצ'ק מעולם לא הגיע ולאחר אין ספור פניות שלי אליהם הם מסרו לי את התשובה הבאה: שלחנו אליך את הצ'ק והוא הופקד,הם שלחו אליי צילום של הצ'ק שהופקד ומסרו לי לפנות אל הבנק ולברר מול הפקידה. אני מסביר להם שמעולם לא קיבלתי את הצ'ק ובטח שלא הפקדתי אותו. שיפנו אל סניף הבנק ששם מתנל חשונם וידאו מי הפקיד את הצ'ק ובמקביל שיעבירו לי כבר את הכסף שלי . אני לא מצליח להבין למה אני צריך לרדוף אחרי הכסף שלי . יש למישהו עצה ? אני כבר מיואש לחלוטין. מישהו נתקל בעוד מקרים כאלו עם האתר הזה? זה פשוט גזל....

rafipips

New member
עצה קטנה בשבילך

תיצור איתם קשר , ותיידע אותם שאם אתה לא מקבל את כספך תוך יומיים , הסיפור שלך ימצא בכל הפורומים והאתרים שמתעסקים במטח בפרט ובשוק ההון בכלל , ושיש לך חבר שידאג שזה יופיע בראש הרשימה בגוגל . רק זה יכול לעזור . בהצלחה

amirvx

New member
בעיקרון הם תחת רגולציה באנגליה

אתה יכול לנסות לפנות אליהם..

Romatim

New member
חבל

חבל לי אליך ידידי. שאתה בכלל מתעסק עם שטויות כגון אלו. לגבי הרגולציה ....לא נראה לי שיש להם רגולוציה זאת חברת שהמטרה שלה שאנשים שלא מבינים ישחקו (הפקדה של 50 ש" כמו ווינר). אני ממליץ לך לבדוק בבנק עוד פעם ואם זה לא קורה מכתב עם לוגו של עו"ד ישירות לחברה.

למעלה