לתומר אתה צודק,אלא שהבעייה של רוב המוצרים שהם עמוסים בנתרן,
בעבר,בדקתי מוצרי -טבעול שאמורים להיות בריאים, וגם בהם נוכחתי שיש המון נתרן .
וכך גם בגבינות הרבות שעל המדפים,היצרנים מוסיפים המון נתרן שמזיק לבריאותנו.
 
לכן,העדפה שלי להרבות באכילת דגים וירקות טריים,שלפחות הם אינם עמוסים בנתרן.
 
במשרד- הבריאות אמרו שייש תוכנית לסמן מוצרים בריאים מופחתי סוכר ונתרן,
מעניין אם זה אכן קורה כיום, או שזו רק תוכנית שלא ניתנת למימוש, וזאת מכיוון שהנתרן מתפקידו בתעשייה "להאריך" את חיי המדף של המוצרים.(בשמירתו נגד עובש למשל.)
ואם ישנם בכול זאת מוצרים שבהם הנתרן נמצא בכמות מזערית ,אשמח לדעת עליהם.