אתר נחמד ונקודה קטה למחשבה.....

Brondelshmit

New member
אתר נחמד ונקודה קטה למחשבה.....

טוב אז ככה רוצים משהו שקשור למאטריקס (תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) אז קבלו: נכון כאשר אנחנו יושנים אנחנו לפעמים חולמים כאילו שאנחנו ירדים במדרגות או סתם הולכים, אז יש לפעמים מצב שכאילו חסרה מדרגה ואנחנו פתאום כאילו נופלים ומתעורים. זה נראה טשפי אבל מה שמוזר בתופעה הזאת שהיא משותפת להרבה אנשים ולמה זה קורה לנו? סתם שאלה

IC4

New member
שנל ! אחטונג ! איק בין ברונדלשמיט!!

מה זה שם מפוקפק זה :) הממם אני לא חלמתי חלום שכזה יש פורום חלומות לתפוז אבל לא יודע אם רוב - הרבה סיכוי שלא תקבל תגובה שם מה שכן חלמתי היום דווקא חלום שתומר צימרמן נהג במכונית איתי ועוד שני חברים לתוך הים וטבענו יש גם תופעה מענינת של אתה ערום בביתספר לי כשהייתי קטן היה חלום של בית אימה עם קומות שכל פעם שגומרים כאילו שלב (בהשואה למשחק מחשב) עולים למעלה תמיד ניסיתי לחשוב אם יש עוד אנשים שיש להם מעין חלום עם אותו בית פחד שחלמו אותו יותר מפעם אחת --- אי פעם הרגשתם כאילו אתם לא יודעים אם אתם בחלום או במציאות?

srullli

New member
בית אימה לא אבל

היו חלומות שהופיעו אחרי ימים שבהם שיחקתי במשחק מסויים .... היה יום שחלמתי על כל מיני מהלכים בטטריס, או מהלכים ב"שולה" (
), או שאפילו אני זוכרת שהיה פעם חלום ממש מוזר שאני לא בדיוק זוכרת מה היה בו כי זה היה ממש מזמן, ודיי מעורפל, זה היה מין משהו מוזר כזה שאני כאילו בתוך המשחק "סוניק".... או שאני סוניק בעצמי..... משהו לא ברור..... ראש מעוות

RedStorm

New member
אני פעם צחקתי על המח שלי בחלום

היה לי חלום פנטזיה כזה בעתיד והלכתי לאיזה שהוא בן אדם עשיר כזה קריח והשחיתי למשרד שלו הוא היה עשיר והכל היה עתידני כזה ומשוכלל אבל הוא כל הזמן שיחק במחשב באיזה משחק שלא זהיתי אז הלכתי להסתובב לי במשרד וכל הזצן ראיתי מסכי מחשב ועל כולם היה את אותו משחק נראה לי קוויק 3 אזז הלכתי וכל הזמן על כל מסך את אותו משחק וצחקתי לעצמי ,,אני זוכר,,, איזה תת מודע עלוב יש לי ... רק משחק אחד הוא יכול לזכור.... דבילי האאא? אבל שיתפי אותכם במידע הזה למי שיש שאלות אני פה:)

IC4

New member
LAL :) האם עזים ובע"ח אחרים חולמים?

חולמים ששוחטים אותם או שהם מקבלים ביסקוויטים או אוכל לחתולים הם חולמים על הפעמים שהם מתו ושנשארו להם עוד 8 נשמות כלבים כל החיים ישנים אם רק היה אפשר לרתום את החלומות שלהם למטריצה שיט חבל שאמרתי את זה , בגלל זה מישהו יקרא את זה ויהפוך את זה לפרויקט ועוד מספיק שנים כל הכלבים יסבלו בגללי

goldi san

New member
האאאא! גם לי היו חלומות על טטריס

ושולה! ודייב! זה די מציק בסה"כ.

Brondelshmit

New member
הסבר קצרצר על הכינוי שלי

הכינוי הזה הוזכר בסרט קומדיה ישן וזה הצחיק אותי לכן בחרתי בו

TomerZimmermann

New member
קטן עליי...

במשך כמה ימים רצופים הפכתי את השכונה שלי לשדה קרב בו נלחמתי נגד הרעים. כל פעם שניצחתי אז הייתי עובר לחלק אחר של השכונה ונלחם בו, כל פעם שמתתי (תמיד באותו מקום בערך) התעוררתי. לשמחתי אחרי כמה זמן התקדמתי עוד ועוד עד שניצחתי את כולם (קפיצה מהירה קדימה תוך כדי השתטחות על הקרקע, סיבוב וירייה על הרודפים אחריי) ואופס... נגמר החלום ויותר לא חלמתי אותו בנוסף חלמתי פעם שאני אצל חבר ומישהו בא לרצוח אותנו, ממש כמו בסרטי אימה טיפשיים נוסח צעקה, רצנו במדרגות התחבאנו בארון ובלה בלה. המעניין בחלום הזה היה שהפעם הראשונה שחלמתי אותו הוא נגמר בזה שאבא של חבר שלי חזר הבייתה ופתאם ראיתי שכתוב "to be continued" למחרת המשכתי מאותו קטע וגם באותו לילה היה טו בי קונטיניוד ורק בלילה השלישי הסתיים החלום אני יודע שזה לא נשמע אמין אבל זה באמת קרה (ודרך אגב, הייתי בכיתה א-ב בזמן החלומות האלה)

srullli

New member
פעם שמעתי מאיפשהוא הסבר על זה

מישהו (לא זוכרת איפה זה היה כתוב) שאל מה זה אומר (במובן של פירוש חלום) ואמרו לו שזה פשוט מעיד על פחד מנפילה - פחד מכישלון .... משהו כזה.... אבל זה כמובן היבט אחד מסויים..... מוזר...

Mondlicht

New member
אצלי זה דווקא מוזר

היו לי הרבה חלומות של נפילה אבל בכולם הרגשתי הרגשה של סיפוק ומשהו שגרם לי לרצות לחוות עוד חלום כזה...ובכלל...יש לי הרבה חלומות מוזרים...אבל יותר בקשר לנושא... הרבה מאיתנו חווים את אותם החלומות כי אנחנו נתונים תחת אותם מצבים ומרגישים את אותם הרגשות, לדעתי

TomerZimmermann

New member
מעניין...

אני מכיר את כל סוגי החלומות האלה, יותר נכון, שמעתי על כולם מעניין לדעת שמעולם לא חלמתי את החלומות האלה שחוזרים אצל אחרים. מעולם לא הייתי ערום בבית ספר ומעולם לא נפלתי מסולם (למרות שעכשיו שחושבים על זה כמה פעמים נפלתי מגשר לתוך מים מלאים בפירנות). ההסבר (על פי חוקרי חלומות) לכך שאנשים שונים חולמים חלומות דומים או זהים מתבסס על כך שכולנו שייכים לאותה חברה ולכן מוצאים דרכים דומות לבטא פחדים מסויימים. מאד הגיוני ששני אנשים מאותה חברה יבטאו פחד מכישלון ע"י נפילה. אם תשווה על החלומות שלך עם מישהו מתרבות שונה לחלוטין (שבט נידח או כל דבר אחר) לא סביר שיהיו לכם אותם חלומות. הסיבה שאנחנו מבטאים זאת באותה צורה היא: 1) שמעת אחרים שחלמו על זה אז קישרת את זה לעצמך 2) גדלת על פי אותם ערכים ואותם סמלים זה היה עוד שיעור מפי ד"ר תומר צימרמן. דרך אגב, יש לי ספר או שתיים בנושא החלומות (אחותי אהבה את הנושא פעם) אז אם אתה מעוניין אני אברר מה הם טוענים שנפילה מסולם מבטאת (את רעיון הכישלון לקחתי מההודעות שנכתבו לפני)

srullli

New member
השאלה הבאה מופנית לד"ר צימרמן ../images/Emo3.gif

אם אנחנו כבר בנושא החלומות , מה לדעתך אומרים כל מיני חלומות שיש בהם מוטיב של עיניים ? לדוגמא: היה לי פעם חלום שקראתי בחלום בעיתון משהו מפחיד על אנשים עם עיניים סגולות , ואז אני מסתכלת על אחי ופתאום אני רואה שיש צבע כהה ולא מוגדר בעיניים שלו ... והוא מסתכל עליי מוזר במעין עיניי-עגל כאלה.... או שחלום שאמא שלי מבקשת ממני להביא משהו מהמטבח , וכשאני הולכת לשם אז בצוית העין שלי פתאום אני רואה את האישונים שלה מתכווצים ופתאום יוצאים כמו מין זרמים מהאישון אל כל סביבת העין, ויש לה מן חיוך מפחיד כזה (חלום ממש-ממש מפחיד זה היה ....אני זוכרת....
) סליחה שאני מפילה את זה , אבל זאת סיבה טובה לנצל את הספר ! הלא-כן ??!! תודה מראש.וחלומות נעימים .....
חיחיחי

rshilkrot

New member
אם מישהו עדיין כאן - שיבוא לצ´אט

יהיה נחמד לדבר בLIVE עם כמה ממכם...

IC4

New member
ווואי שרולי איזה זכרון מילדות העלית

כשהייתי קטן אני (18) ואחות שלי (19) הסתכלנו על אחי (21) ובדקנו את צבע העיניים היפה שלו וניסינו להגדיר את זה ואמרנו שיש לו עיניים ירוקות ואז הוא עצם עיניים פקח אותם ובאופן שפורץ את המטריקס, העיניים שלו היו כחולות אתם לא פשוט אוהבים להרגיש מוזר?

TomerZimmermann

New member
המאטריקס וחלומות - ההוכחה!

עשיתי זאת!!! מצאתי את ההוכחה הנצחית לקיומו של המאטריקס. קראתי את הודעתה של שרולי ומיד פניתי לחדרה של אחותי לקחת את ספר החלומות. הגעתי למדף והפלא ופלא, הספר לא שם. אני בטוח שאחותי לא הזיזה אותו משם (היא בחו"ל כבר 4 חודשים).ישבתי וחשבתי מה יכול היה לגרום לזה ופתאם ראיתי חתול שחור עובר ליד הדלת של חדרי. מצמצתי בעיני וחשבתי, מה זה?! אבל אין לי חתול?! פתחתי את עיני ולפתע עבר אותו חתול בדיוק ליד דלת חדרי פעם שנייה. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, רצתי לחלון אבל להפתעתי הוא היה מכוסה באבנים. "לעזאזל" חשבתי לעצמי, המהנדס המטומטם הזה שם אבן ירושלמית גם על החלון שלי, לא רק על הקירות. קפצתי מהמיטה ורצתי לכיוון הדלת, פתחתי אותה ויצאתי בריצה. BOOM נתקעתי בקיר!חבול!... גם הדלת הייתה חסומה... דבר אחד עבר לי בראש, "AGENT SMITH המנייאק הזה, הוא עוד פעם משחק איתי משחקים, אני כבר אראה לו". הלכתי למיטתי והתיישבתי עליה מתכנן תוכנית איך להלחם בסמית (מה?! אלרונד?! מי אמר בן-לילית?!). לשמחתי הדבר הבא שזכור לי הוא אמא שלי צועקת "תומר! קום כבר". קמתי מכוסה זיעה אך לא הצלחתי לזכור את החלום, משהו על אבנים... הלכתי לבית ספר, חזרתי הבייתה ורצתי לראות מה התחדש בעולם האינטרנט, ראיתי את הודעתה של שרולי והלכתי להביא את הספר של אחותי. הגעתי למדף הספרים ולא מצאתי את הספר. "איפה הוא יכול להיות?!" הרהרתי בקול "רגע... זה נראה לי קצת מוכר...." בכל אופן... קצת נסחפתי עם הסיפור... האמת היא שאני באמת לא מוצא את הספר ומכאן אני מניח שפירוש חלומותינו עלול לעזור לנו לפתור את מהות המאטריקס ולכן העלימו לי אותו... או שפשוט הלוואתי אותו למישהו ולא החזירו לי... אבל... הבטחה היא הבטחה אז הלכתי ובדקתי והנה ממצאי בקשר לחלום שלך. אני משלב בו אלמנטים שמצאתי בכמה מקומות שונים באינטרנט עיניים מסמנות קידום למודעות רוחנית גבוהה יותר מטבח מסמן חיי משפחה טובים צבעים מלמדים על כיוון חיובי. לא מצאתי איזה כיוון כל צבע מסמל זה הדברים החשובים. הפירושים שאני מבין\מצאתי. בקשר לחלום עם אמא שלך: עצם הבקשה להביא משהו מהמטבח מסמן אחד משתי דברים, או שהיא רוצה שתעזרי לעשות את חיי המשפחה טובים יותר (את ילדה בעייתית במקרה?
) או הרצון שלה שתעשי משהו יעיל בחייך. המבט והזרמים כנראה מראים על אי הסכמה שלה איתך. אם נתקשר לחיי המשפחה אז אולי היא מאוכזבת ממך ואם נתקשר לרצון שתעשי משהו יעיל היא כנראה לא מרוצה ממה שאת עושה עם עצמך. בקשר לחלום עם אחיך: עצם העובדה שיש לו עניים מיוחדות וקראת על זה בעיתון כנראה מעיד על כך שאת מאמינה כי יש לו יכולת להצליח מאד בתחום מסויים (אוף, אני לא מוצא איזה צבע מתקשר לאיזה תחום). לא מצאתי כלום על עגל אז אין לי מושג.. זהו פחות או יותר... זה מה שאני מבין\קראתי\מנחש מצד שני יכול להיות גם שפשוט ראית סרט שאיכשהו מתקשר לחלום וחלמת עליו. זה מאד שכיח. לא מצאתי שום פירוש לפי המוטיב של עיניים כחלון לנשמה. העיניים הם בדרך כלל מוטיב לנשמה, עיניים עדינות לנשמה עדינה וטובה, עיניים מפחידות לאיש רע וכן הלאה וכן הלאה. את מוזמנת לחפש פירוש לפי זה. לא היה לי כח.

IC4

New member
אתה קראת לי בן זו..לילית?

לגולאייסי4 חדר לחלומו של תומר "המצרמן" אלרונד והוציאו ממנו תומר ידידי אתה מתבקש לזרוק את כתובות האתרים בעלי הידע לחלומות אגב לא נראה לך שהאירוניה חוגגת בהודעה שלך? חלום שבו לא מצאת ספר שמפרש חלומות ועוד אירוני או משהו שלפחות תפס את עיניי - אם עיניים הן הדרך לנשמה למה כל המטריקסיסטים האלה עם משקפי שמש

TomerZimmermann

New member
אני הוא לגולאס!!!!

על האירוניה של חלום בתוך חלום בכלל לא חשבתי... זה באמת יצא נחמד. בקשר למאטריקסיסטים.. וואלה!!! איך לא חשבנו על זה קודם (או שכן חשבתם ופשוט לא ידעתי)? למה לעזאזל הם כל הזמן לובשים משקפיים? יש למישהו הסבר? בקשר לכתובות של האתרים... אין לי אותם. עשיתי חיפוש ונכנסתי לכמה אתרים והשוואתי בין מה שכתוב בניהם ולקחתי מה שנראה לי מתאים יותר. לך לגוגל ותכתוב dream interpetation או איך שלא כותבים את זה. אני כתבתי רק dreams ויצאו לי הרבה דברים לא קשורים

RedStorm

New member
תאמת לדעתי ......

לא צריך קול... רק עיניים הם דבר מדהים ...אפשר לומר איתם הכל בלי לומר מילה... הם משקפות הכל והכל נמצא בהם ... NO WOMEN NO CRY רדיו...

למעלה