המאטריקס וחלומות - ההוכחה!
עשיתי זאת!!! מצאתי את ההוכחה הנצחית לקיומו של המאטריקס. קראתי את הודעתה של שרולי ומיד פניתי לחדרה של אחותי לקחת את ספר החלומות. הגעתי למדף והפלא ופלא, הספר לא שם. אני בטוח שאחותי לא הזיזה אותו משם (היא בחו"ל כבר 4 חודשים).ישבתי וחשבתי מה יכול היה לגרום לזה ופתאם ראיתי חתול שחור עובר ליד הדלת של חדרי. מצמצתי בעיני וחשבתי, מה זה?! אבל אין לי חתול?! פתחתי את עיני ולפתע עבר אותו חתול בדיוק ליד דלת חדרי פעם שנייה. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, רצתי לחלון אבל להפתעתי הוא היה מכוסה באבנים. "לעזאזל" חשבתי לעצמי, המהנדס המטומטם הזה שם אבן ירושלמית גם על החלון שלי, לא רק על הקירות. קפצתי מהמיטה ורצתי לכיוון הדלת, פתחתי אותה ויצאתי בריצה. BOOM נתקעתי בקיר!חבול!... גם הדלת הייתה חסומה... דבר אחד עבר לי בראש, "AGENT SMITH המנייאק הזה, הוא עוד פעם משחק איתי משחקים, אני כבר אראה לו". הלכתי למיטתי והתיישבתי עליה מתכנן תוכנית איך להלחם בסמית (מה?! אלרונד?! מי אמר בן-לילית?!). לשמחתי הדבר הבא שזכור לי הוא אמא שלי צועקת "תומר! קום כבר". קמתי מכוסה זיעה אך לא הצלחתי לזכור את החלום, משהו על אבנים... הלכתי לבית ספר, חזרתי הבייתה ורצתי לראות מה התחדש בעולם האינטרנט, ראיתי את הודעתה של שרולי והלכתי להביא את הספר של אחותי. הגעתי למדף הספרים ולא מצאתי את הספר. "איפה הוא יכול להיות?!" הרהרתי בקול "רגע... זה נראה לי קצת מוכר...." בכל אופן... קצת נסחפתי עם הסיפור... האמת היא שאני באמת לא מוצא את הספר ומכאן אני מניח שפירוש חלומותינו עלול לעזור לנו לפתור את מהות המאטריקס ולכן העלימו לי אותו... או שפשוט הלוואתי אותו למישהו ולא החזירו לי... אבל... הבטחה היא הבטחה אז הלכתי ובדקתי והנה ממצאי בקשר לחלום שלך. אני משלב בו אלמנטים שמצאתי בכמה מקומות שונים באינטרנט עיניים מסמנות קידום למודעות רוחנית גבוהה יותר מטבח מסמן חיי משפחה טובים צבעים מלמדים על כיוון חיובי. לא מצאתי איזה כיוון כל צבע מסמל זה הדברים החשובים. הפירושים שאני מבין\מצאתי. בקשר לחלום עם אמא שלך: עצם הבקשה להביא משהו מהמטבח מסמן אחד משתי דברים, או שהיא רוצה שתעזרי לעשות את חיי המשפחה טובים יותר (את ילדה בעייתית במקרה?
) או הרצון שלה שתעשי משהו יעיל בחייך. המבט והזרמים כנראה מראים על אי הסכמה שלה איתך. אם נתקשר לחיי המשפחה אז אולי היא מאוכזבת ממך ואם נתקשר לרצון שתעשי משהו יעיל היא כנראה לא מרוצה ממה שאת עושה עם עצמך. בקשר לחלום עם אחיך: עצם העובדה שיש לו עניים מיוחדות וקראת על זה בעיתון כנראה מעיד על כך שאת מאמינה כי יש לו יכולת להצליח מאד בתחום מסויים (אוף, אני לא מוצא איזה צבע מתקשר לאיזה תחום). לא מצאתי כלום על עגל אז אין לי מושג.. זהו פחות או יותר... זה מה שאני מבין\קראתי\מנחש מצד שני יכול להיות גם שפשוט ראית סרט שאיכשהו מתקשר לחלום וחלמת עליו. זה מאד שכיח. לא מצאתי שום פירוש לפי המוטיב של עיניים כחלון לנשמה. העיניים הם בדרך כלל מוטיב לנשמה, עיניים עדינות לנשמה עדינה וטובה, עיניים מפחידות לאיש רע וכן הלאה וכן הלאה. את מוזמנת לחפש פירוש לפי זה. לא היה לי כח.