אתר סיפורי לידה מוקלטים

Allen2

New member
אתר סיפורי לידה מוקלטים

שלום לכולם, אני חושב להקים אתר אינטרנט לסיפורי לידה מוקליטים. הרעיון שאנשים יקליטו על המחשב את סיפור הלידה שלהם (בחינם כמובן) בקולם וישלחו לאתר את קובץ הקול של הסיפור שלהם ובאתר יופיעו כל הסיפורים המוקלטים בשביל אנשים לשמוע. אני מעוניין לקבל פידבאק מכם על הרעיון הזה, מה דעתכם עליו? האם זה רעיון טוב או הייתם מעדיפים לקרוא סיפורי לידה מאשר לשמוע? האם יש אנשים שמוכנים לתרום סיפורים מקוליטים לאתר? תודה אלן

ענתש

New member
לא הייתי שומעת סיפור מוקלט. מעדיפה

לקרוא. סתם בגלל שמוקלט זה תמיד מסורבל יותר לחפש, לתפעל, להוריד... ואתר עם סיפורי לידה יש כבר. הנה פה.

boringvered

New member
מצד אחד קוסם בעיני

כי לא הייתי מתנגדת לשמוע סיפור לידה כי יש תוספת של אמוציות שחסרות בכתיבה, אבל, קובץ מוקלט יהיה גדול וכבד ונראה לי שאנשים פשוט לא יורידו, במיוחד כשהיום יש לך המון אפשרויות לראות סיפורי לידה בטלויזיה (במיוחד בערוץ ההורים). ורד

Allen2

New member
לא תהיה בעיה לשמוע

מדובר בקבצי אמ פי 3 אם אינטרנט מהיר מיד ישמעו את הסיפור אם לחיצה עליו.

יותר נוח לקרוא

הסיבה העיקרית - יותר נוח לדפדף בטקסט. ללכת קדימה ואחורה, לחזור על קטעים, לעשות הפסקות. גם - לא עושים רעש שמפריע לאחרים, או נשמע בעבודה. למרות האופטימיות שלך אני מכירה הרבה מאוד אנשים שלא יודעים לתפעל mp3 וכאלה שאין להם אינטרנט מהיר. קובץ טקסט הרבה יותר קטן ויורד מהר מקובץ אודיו.

בלינקה

New member
ואני מכיוון אחר

לא אכפת לי לתת את סיפור הלידה שלי, שכתבתי וגם מופיע בפורום הזה בקטגוריית סיפורי הלידה, אבל לא הייתי מקריאה אותו לטובת אתר של סיפורים מושמעים. ואם מישהו אחר מקריא מלבד היולדת זה קצת מפספס את הפואנטה, לא? וגם אני מעדיפה לקרוא מלשמוע.

עמית@

New member
כנ"ל - אם כבר הייתי שמה וידאו

של יולדות מספרות, אבל כזה אתר כבר יש...

עמית@

New member
אתר שבו אנשים מספרים כל מני סיפורי

התמודדות עם מצבים בחיים, מחלות, לידות, משברים..

למעלה