בתור מישהי שגולשת כבר כמה שנים.סך הכל באתרים הגדולים והמוכרים היכן שיש בתי ספר לסקי יש אזורי לימוד למתחילים.קראתי כמה כתבות של ידיעות וגרייבר ,המאפיין בהם היה הגדרות מדויקות למה מתאים למתחילים ובהמשך דוגמאות הכי לא מתאימות שאולי במקרה החברות משווקות ...
על אלו אתרים אנשי הפורום ממליצים ?
ומאלו סיבות ?
מעניין אותי אלו דוגמאות נתנו.בתור מישהי שגולשת כבר כמה שנים.סך הכל באתרים הגדולים והמוכרים היכן שיש בתי ספר לסקי יש אזורי לימוד למתחילים.
אני מכירה את בנסקו בבולגריה
מאיירופן באוסטריה
אלפ דואז בצרפת ששם יש את כל הקלאבים
סוצ'י ברוסיה.אלו אתרים שאני הייתי בהם. בטוחה שיש גם באיטליה ובספרד.
סרטון נחמד.לא לקחת לו מדריך? לשפר טכניקה?לנו במלון דירות בשם Bianconeve . אנחנו הגענו בסוף ינואר. מחיר הסקיפס, דרך המלון, לי ולבני בן ה-9 יחד, הסתכם ב-180€ לשישה ימים.
סרטון מהחופשה.
נראה נהדר .לנו במלון דירות בשם Bianconeve . אנחנו הגענו בסוף ינואר. מחיר הסקיפס, דרך המלון, לי ולבני בן ה-9 יחד, הסתכם ב-180€ לשישה ימים.
סרטון מהחופשה.
נכון. הטיסה עם ריאנאייר לברגמו. שילמתי עבור הטיסה עם שני טרולים ומזוודה אחת של 20 קג.נראה נהדר .
הערה לגבי הטכניקה של הילד
המדריכים תמיד מקפידים על ידיים לצדדים וגוף ישר לא כפוף
באחת הפניות רואים את השפעת היעויןת כאשר הילד פונה ימינה הוא מענביר את המשקל ימינה ולא שמאלה ולכן מחליק בסיבוב.
זו טעות מתפתחת שקשה מאד לתקן בהמשך מנסיון מר.
סירטון מעולה האתר נראה מדהים למתחילים .
תוכל לצטטי עלויות לינה ,הבנתי שהגעתם עם ראיין אייר ?
הוגבלתם בכבודה ?
יפה בהצלחה.תמשיכו להנות יחד מעוד חופשות סקי רבות.ענבל, שבוע ראשון בסהכ. היום, לאחר שלוש חופשות, גם הטכניקה והיכולת שופרו.
חוץ מזה, יש לו תמיד מדריך פרטי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.