אתר על ילד עם ק"פ

mishka2000

New member
אתר על ילד עם ק"פ

לצערי בגרמנית. אבל מי שלא מבין - אפשר לראות תמונות עם תאריכים. זהירות: חלק מהתמונות הן די קשות (ניתוחים, גיבוסים וכו') אבל בסוף הילד בריא לגמרי. לא הצלחתי להבין באיזה שיטה תיפלו בילד, פונסטי או משהו אחר.. שלחתי שאלה, מקווה שהם מבינים אנגלית. בצד שמאלי תחתון קישור לאתרים אחרים על ק"פ בגרמנית.

באמת תמונות קשות

לפי מה שנראה לי בהתחלה עם הצורה של הגבס זה יכול להיות פונזטי. אך לפי ההמשך זה לא הגיוני. לא יכול להיות שיעשו לילד בגיל כזה ניתוח (שאין לי מושז איזה ניתוח זה) בשיטת פונזטי. מה גם שלא היו שום תמונות עם הנעליים. מיצד שני יכול להיות שלא הצליחו לישר מלחתחילה את הרגל בגיבוסים ולא היתה ברירה לנתח. באמת קשה לדעת מהתמונות. גם בהתחלה רואים גבסים בשתי הרגליים אך הניתוח נעשה רק ברגל אחת... הוא כזה סופגניה התינוקי הזה. יש באתר שלנו כמה קישורים לאתרי הורים שילדיהם טופלו בשיטת פונזטי.

טאניוש

New member
ישר חיפשתי נעליים ../images/Emo3.gif

יכול להיות שילד טופל בשיטת פונזטי ואין אף תמונת נעליים? אצלינו רק בתמונות בריכה לא רואים נעליים, הן איכשהו תמיד אם לא על הילד אז ברקע...

לא הבנתי הרבה אבל...

דווקא הרגשתי שמדובר על שיטת הטיפול שלנו, זאת שאני קוראת לה "המסורתית"... שמחתי לראות שהילד מתפקד ונראה כילד רגיל ו...זהו... אם יש עדכונים חוזרים מהם, אשמח שתעדכנו אותנו. לילה טוב אורית

למעלה