אתר עם ביגוד תחתון למלאות

maymay

New member
אתר עם ביגוד תחתון למלאות

שמצאתי ברשת הוא ELECTRA שיש להם אחלה דברים : http://www.alectra.com תוכלו גם למצוא שם טבלת מידות כדי להתאים את המידות האירופאיות (ששולטות בישראל) למידות האמריקאיות (ששוטלות באתר) שימו לב לזה.....

גלית34

New member
ומה עושות שמנות שלא ../images/Emo20.gif

נתברכו בחזה גדול אלא בקאפ B והקף 90?? ולא רוצות את החזיות של המניקות או הסבתות? איפה כאן בארץ אפשר למצוא ביגוד תחתון באמת בכל הגדלים?. ועוד שאלה יש חברת אופנה שנקראת קרנית משהו יודע היכן חנות המפעל שלהם??

ShirShir

New member
מאיפה הפאניקה הזו..?

בתור מלאה וחובבת קניות, אני חייבת לציין שיש לבני נשים במגוון מידות וצבעים כמעט בכל רשת. זה כבר לא משהו חדש, נסתר ו/או נדיר. איפה אתן מחפשות?? צאו לחנויות, לקניונים ולכל רשת מוכרת, יש חזיות בכל הגדלים, ההיקפים, הדגמים והצבעים! [לא עוד חזיות סבתא וצבעי הבז´/גוף המזעזעים!] אותו כנ"ל לגבי תחתונים וסטים סקסיים ומחמיאים. חג שמח וקניות מוצלחות!! ספרו לי מה מצאתן..
שירשיר.

גלית34

New member
גם אני חובבת קניות ../images/Emo20.gif

אבל מה לעשות שיש לי בעיה גדולה למצוא חזייה כמו שאני אוהבת.בגלל הקאפ הקטן b וההקף של 90 ס"מ?

ShirShir

New member
גלית,

B90 לא הייתי מחשיבה כבעיה, זה מכובד בהחלט
אגב, ל"טריומף" יש דגמים רבים במידה זו גם, בדוק!!

anat11

New member
מירל - לא זול אבל שווה

זה בנווה אביבים, נדמה לי שברחוב טאגור. ליד מסעדת פביו. חנות עם ריח ומראה של חן"ל ויש להן חזיות סקסיות במגוון דגמים ומידות ואם אין - נדמה לי שהן גם מייבאות.

אורלי41

New member
אבל מה עם המחירים המטריפים../images/Emo4.gif

רק ראיתי את אותו סט בכניסה לאתר וברחתי.... מעל 100 דולר לכל דבר.... מלאה מלאה אבל לא עשירה...

ShirShir

New member
מסכימה - 100$ זה מוגזם!

אבל למה לקנות באינטרנט..? בארץ יש רשתות רבות המוכרות חזיות במחירים די סבירים סביב ה- 100-200 ואפילו בפחות. רצוי כמובן בפחות..

DREAM111

New member
יש מבצעים נהדרים בג´ק קובה

קניון הזהב קומה שלישית בכניסה האחרונה ליד הקולנועים. כל הדבירם בחנות במבצע. חזיות משגעות ב-130 ש"ח ממש לא נורא. תהנו.

kari z

New member
../images/Emo12.gif

וחזיות גדולות במיוחד, איפה קונים? תודה!!!!!!!!!!!!!!1

hannit

New member
היו זמנים

אני חושבת שזה ביזיון שהחנות היחידה בארץ שהיתה בדיזנגוף סנטר נסגרה אם כי יש להודות שהמחירים היו רחוקים מעממיים
תגובות אם בא לך אז לדואר שלי בנענע יש ליבעיה באימייל כאן vici-19nana.co.il שיהייה לנו אחלה יום

למעלה