אתר עם כל שירי הסידרה

riktal

New member
אתר עם כל שירי הסידרה ../images/Emo13.gif

לפני כמה ימים חיפשתי שיר שהופיע בתחילת הפרק האחרון של העונה הראשונה (תחת הכותרת: "המסע עד עכשיו") וגיליתי אתר שהוא ממש אוצר. באתר מסודרים לפי פרקי הסידרה כל השירים שהופיעו בפרקים (כולל הסבר קצר באיזה קטע הופיע השיר). כתובת האתר: http://freenet-homepage.de/screever/Supernatural-Music-Guide.html תהנו! רויטל

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gifיווסף לקישורים../images/Emo190.gif

אפשר להגיד ברוכה הבאה?

riktal

New member
אפשר גם אפשר../images/Emo13.gif

שמי רויטל ואני מכורה אמיתית לסידרה הזאת. אני מחכה כל היום עד שיחשיך כדי לשבת לראות פרק בסידרה (אני לא מוכנה לראות את הסידרה באור. הכיף האמיתי הוא לשבת בחדר חשוך ולהנות מהבנים המדהימים הללו). התמכרתי לסידרה הזאת כמו שלא התמכרתי מעולם לסידרה. אתמול ראיתי את פרק 15 בעונה ה-2 ונקרעתי מצחוק לאורך כל הפרק. הסידרה גאונית והשחקנים מדהימים (אישית אני מעדיפה את ג'נסן יותר מג'ארד אבל שניהם מדהימים). אני מנסה לגרום לעוד אנשים להתמכר גם. חברה שלי קיבלה ממני את כל העונה הראשונה והיא התחילה עומדת להתחיל לראות אותה. ידיד שלי ראה איתי את פרק 4 בעונה הראשונה והחליט שהוא רוצה לראות את הפיילוט ולהתחיל להמכר לסידרה. בכל מקרה יש לי עוד הרבה דברים טובים שאני מוצאת מדי פעם על הסידרה. אתמול לדוגמא מצאתי באתר המערצים של ג'נסן ראיונות רבים שעשו איתו ועם ג'ארד. אני אוסיף לפה מדי פעם כתובות של אתרים שאני מוצאת. דרך אגב, זה היה מאוד קשה למצוא את האתר עם השירים, אבל מה לא עושים כשאוהבים...

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif(בלי סימן שאלה הפעם)../images/Emo190.gif

אני מסכימה עם כל מה שאמרת לגבי החושך וג'נסן ופרק 2X15 שהיה קורע (גם 18 די משעשע אגב) בהצלחה עם המבצע שלך למכר עוד אנשים, ואל תשכחי להביא אותם גם לפה

למעלה