אתר עם מידע ותמונות של בתי עלמין...

masorti

New member
אתר עם מידע ותמונות של בתי עלמין...

יהודיים בפולין. (אולי מוכר כבר, ואולי לא) הנה הלינק לרשימת בתי העלמין. רוב החומר בפולנית, אבל חלק מהטקטס ניתן גם באנגלית.

../images/Emo45.gifתודה רבה רבה מסורתי

נראה לי שהאתר מתעדכן, ובנתיים לא ראיתי את העיירות של סבי (פולטוסק) וסבתי (נשלסק), אבל אולי יעדכנו בהמשך. בני, בבקשה תעלה את האתר החשוב ל"קישורים". ושוב תודה לך מסורתי וכל טוב.

masorti

New member
לגבי נשלסק ופולטוסק...

האם הלינקים הבאים מוכרים לך? תיאור קצר על בית העלמין בנשלסק במסגרת סקירת בתי עלמין יהודיים בג'ואישג'ן. דגם ותיאור קצר של בית הכנסת בנשלסק, במסגרת אתר "זכור". ציור של בית הכנסת בנשלסק (חלק עליון בתמונה שלישית מלמעלה) + צילום של בית כנסת ומצבת זכרון מפולטוסק (תמונה אחת לפני הסוף), באתר בפולנית. אני מניח שאת מכירה לפחות את שני הלינקים הראשונים, אבל הבאתי אותם על כל מקרה.

../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifמסורתי, תודה רבה!

גרמת לי התרגשות רבה, הכרתי רק את האתר "זכור". אני מודה לך מקרב לב.

תודה לך מסורתי

כן זה בפולנית אבל אני אמצא בעתיד בשפה שאני מבין צרפתית זה קיצר לי הדרך לחיפוס מצאתי שם עיר PABIANICE שם נולדה אימי ז"ל קבלי הטוב שבעולם סבא אריה (הגב גם שם אני יגעה )

Adaleh

New member
Pabianice

במקרה יש לי אתר זיכרון על קהילת pabianice וכמו כן ראיתי סרט שנוצר על ידי פולני על סופה המר של הקהילה - שם הסרט SARID הוקרן בהקרנה חד פעמית בסינימטק ת"א לפני מספר חודשים. האתר שלי: http://www.zchor.org/pabianice/pabianice.htm

למעלה