אתר עם סיומת COM

אתר עם סיומת COM

יש לי אתר ישראלי עם סיומת .קום - אני מתחילה להתעניין בקידום האתר שלי והופתעתי לגלות שיש בעייה בקידום בגוגל עם סיומת שכזו, מה אתם מייצעים לי לעשות? האם אני יכולה לעשות את כל שאר השינוים הרלוונטים וזה יתפוס על אף הסיומת הזו?

Itzik RDVC

New member
מי אמר לך שיש בעיה?

המון עסקים אתרים ישראלים הם עם סיומת COM והם מופיעים בלי בעיה בגוגל. בלי שום קשר, אפשר תמיד לרכוש דומיין ישרלאי ולהפנות אותו לאתר שלך וכך על אותו אתר יש יותר מדומיין אחד.

אז אם הבנתי נכון - במידה והאתר כבר קיים ופעיל

עדיף לי לא לגעת בדומיין? זאת אומרת שזה קריטי רק אם אני באה להקים עכשיו אתר חדש?

עדין אפשר לקדם

אתר ישראלי בעברית שפונה לשוק הישראלי כדאי שתהיה לו סיומת .co.il זה נותן לו יתרון קל בגוגל ישראל. האם להחליף דומיין? קשה לענות בלי להכיר את המקרה. תלוי לאן כבר הגעת עם האתר הנוכחי, תלוי מה היעדים שלך, עד כמה התחום שלך תחרותי ולאילו יעדים את שואפת להגיע. ברוב המקרים, ניתן להסתדר ולהגיע לתוצאות קידום טובות גם עם דומיין בינלאומי. תצרפי קישור לאתר, ספרי כמה זמן הוא קיים, לאיזה מיקומים מגיע היום ומה היעדים שלך (אילו מילים להביא לאילו מקומות בגוגל).

קידום אתרים ישראליים עם סיומת קום

כל מקדם אתרים ימליץ לך בבואך לבנות אתר שפונה לשוק ישראלי להשתמש בסיומת ישראליות co.il, org.il וכו' כאשר האתר כבר קיים נשאלות שאלות כגון כמה זמן האתר קיים ? האם הוא כבר צבר דירוג בגוגל ? בכל מקרה גם אם בוחרים היום להישאר עם דומיין בינלאומי com ודומיו אין בעיה גוגל בכלי ניהול אתרים נותן לבחור את פלח השוק אליו אתרים בינלאומיים מקושרים כך שבאמצעות הרשמה לכלי והגדרה נכונה לא מפסידים היום כלום בדומיין בינלאומי (דעת הקהל השלילית שמביא דומיין בינלאומי זה סיפור אחר) בכל מקרה מקווה שעזרתי אבישי לעזרה נוספת את יכולה לפנות אלי דרך האתר

למעלה