אתר ענק!!

אתר ענק!!

חבר´ה, אני יודע שאני חדש פה, אבל רק רציתי להמליץ על אתר מגניב שמצאתי. זהו אתר שמיועד בעיקר לצעירים, ובו ~אתם~ בוחרים את הנושא. יש שם עוד כל-מני שטויות מגניבות כאלו.. אבל העיקר - השבוע הוא עוסק במדע בדיוני! יש שם פורום על הנושא, שכרגע לא כל-כך מלא, ובגלל זה צריך להביא עוד אנשים! תספרו לכל מי שאתם מכירים על Cre8.

Boojie

New member
אם יש דבר שאני מתעבת

זה אנשים שעושים פרסומת לאתר ומעמידים פנים שהם "סתם משתמש שבמקרה מצא אתר מגניב". *אף* משתמש שבמקרה מצא אתר מגניב לא מפרסם אותו בכל הפורומים הרלוונטיים והלא רלוונטיים, ועוד כשאלה פורומים שהוא מעולם לא ביקר בהם קודם. רוצה לפרסם? תפרסם. אם האתר שווה אנשים יבואו גם אם זה פרסום. אבל למה בשקרים? נדמה לך שאנשים לא מזהים את השקרים השקופים האלה?

אהמ..

טוב, תראי, אנשים צריכים ~לקרוא~ את ההודעה. זו הדרך הטובה ביותר שהיא תהיה מעניינת. חוצמזה - אם הנושא לא היה רלוונטי, לא הייתי מפרסם את האתר הזה פה. אה, והנושא השתנה עכשיו למדע בדיוני. השבוע הזה מומלץ מבחינת חובבי מדע-בדיוני. אולי אני רוצה לפרסם, אבל אני גם ממליץ עליו השבוע בתור חובב מדע-בדיוני. אה, ולכל אוהדי "מסע בין כוכבים", אני הייתי מגיב לזה שכתב ש "בבילון 5 רולז". אני הייתי מגיב, אבל אסור לי.. :)

כן.. ועוד משהו!!

שכחתי פשוט.. וזה לא שאני לא מבקר בפורומים האלו. אני פשוט לא רושם כלום - אז מה שהחלטתי לרשום הפעם.

ואם כבר מדברים על זה...

אין לי בעיה שיפורסמו כאן אתרים העוסקים במד"ב
ואני מדגישה מד"ב ופנטסיה
אבל לפרסם אתר שיעסוק בעתיד(הקרוב או הרחוק ממש לא משנה) במד"ב ופנטסיה זו הגזמה. את ההודעה הזו היית צריך לפרסם כהשבוע הנ"ל התחיל לא שבוע לפני.

למעלה