אתר פולטילט רמאי נקודה ימן קריאה

klapim

New member
אתר פולטילט רמאי נקודה ימן קריאה

האתר הנל לא שווה כלום אי אפשר לזכות בטורנירים בגלל גודל המשתתפים אי אפשר לזכות במשחקים רגילים אני מפסד ידיים לא להאמין אני משחק באתר מחוסר ברירה אם יש אתר שאפשר להפקיד אצלו בכרטיס אשראי ישראלי אני אשמח מאד

klapim

New member
אני מתפוץ מעצבים מאתר הזה

אני משתגע פשוט סט של 3 משחקים אחרונים אין לי מילים אני יכול לתת מלא דוגמאות זה רק מעצבן אותי יותר ויותר אתר שקרן רמאי אי אפשר להסביר סטטסית את ההפסדים שהיו לי רק ב15 דקות אחרונות

klapim

New member
דוגמית קטנה

אבל יש יותר גרועים ממנה רק מסשן האחרון לי יש kq נפתחים קלפים קטנים אחרים ליריב שלי היה kjאותו צורה עד הקלף הרביעי היו 2 מאותה צורה אני הייתי אמור לזכות הקלף החמישי היה כמובן הצורה שהיריב שלי היה צריך הוא הכפיל אותו לפני הקלף החמישי וכמובן הפסדתי אבל זה רק מקרה קטן אחד רק ב15 הדקות האחרונות הפסדתי דברים לא יאמנו

klapim

New member
אם היה מקרה 1

הייתי אומר נו בסדר אבל כאשר זה קורה 10 מקרים ברצף אחד אחרי השני אתה אומר מה הולך פה יש משהו לא בסדר לא צריך לשחק מליוני משחקים לא צריך לעשות סטטסטקות על יידיים אני נחרץ בדעתי אתר פולטילט אתר רמאי שקרן אין לו שום יתרון על פני אתרים אחרים להפך הגודל שלו זה חסרון גדול כי אין סכוי לזכות בטורניר מ12000 משתתפים

klapim

New member
יש עוד משהו חשוב מאד

השחקנים רואים שלא הולך לך הם אשכרה מתעללים בך עושים לך רייז כלח פעם כי הם יודעים שבסוף תפסיד זה לקחת סכין לדקור אותך בלב ולסןבב תסכין חזק שבטוח תמות יש גבול לכמה אני מוכן שיתעללו בי

shaywh

New member
אוקיי, נעזוב בצד את הדיון על סטטיסטיקה

ברור שאתה ואני לא נגיע להסכמה על כל נושא שקשור לסטטיסטיקה בזמן הקרוב, אבל העלית כאן נקודות אחרות. בפול טילט באמת יהיה לך יותר קשה להרויח. ככל שהאתר יותר גדול ככה הרמה של השחקנים עולה. בnl5 בפול טילט יש שחקנים יותר טובים מבnl25 בקרבון שהוא האתר השני שאני משחק בו. לגבי הגודל של הטורנירים הטיעון שלך לא תופס כי sng מאפשר לך לשחק באיזה גודל שתרצה. יש טורנירים ל 2-4-6-8-9-18-27-45-90-180 אנשים אם לא פספסתי משהו באמצע. 8 שחקנים לא יהיה רק הולדם אבל לא חשוב כ"כ. ניסיתי פעם להתוכח עם אנשים לגבי מה האינטרס של פול טילט לרמות ואיך הם יכולים לעשות את זה בלי שיעלו עליהם וזה לא הלך כ"כ אז נעזוב גם את הנקודה הזאת. הערה על סטטיסטיקה בכל זאת. אם יש לך קינג קווין סוטד וליריב שלך קינג ג'ק אוף סוט יש סיכוי של 25% שהיד שלו תהיה הכי טובה בסופו של דבר. לא משנה באיזה דרך זה קורה ואיזה קלפים באים באמצע. בפוקר קלף אחד משנה את כל התמונה. אם יש לך סשן שבו דברים כאלה לא קורים זה המצב הלא נורמלי. זה לא היה פוקר אם היה לך ודאות מה היד שלך שווה ושהיא תחזיק. הנקודה העיקרית- אם אתה לא נהנה מכל העסק אז תעזוב את זה. אין לך מה לחפש במשהו שרק גורם לך תסכול ועצבים. תמכור את כל הכסף שלך בפול טילט ואם יצא לך תפקיד במקום אחר מתישהו.

klapim

New member
תגובה

תשמע חבר אני לא משחק על סכומים גדולים כל הספור מסתכם בפחות מאלף שח כך שזה לא הכסף אני מתרגז מאד כי קוראים לי דברים לא נורמלים, ולכן אני חושד שהאתר מרמה, ךמרות שעל פניו אין לו אנטרס לרמות כי הוא מקבל תעמלה שלו בכל מקרה ועדיין אני מרגיש מרומה זה התחיל אתמול בערב ונמשך היום בבקר כך שזה לא מקרה חד פעמי או 5 פעמים זה רצף של עשרות מקרים ביומיים.

2המרפא

New member
ואגב על נושא ההתעללות אין מה לבכות

זה פוקר ואם מישהו קולט שאתה בטילט ורץ רע הוא צריך לעשות כל מה שביכולתו כדי לרוקן אותך, זאת המטרה של הפוקר. זה לא משחק ידידותי כשהמטרה של הצד השני זה לקחת לך את הכסף. אנשים בטילטים זה מקור הפרנסה של כל שחקן פוקר טוב וכמה שאתה יותר בטילט ינצלו אותך יותר.

2המרפא

New member
עצה חברית כי למרות איך שדיברת אני

אדם נחמד. תעשה הפסקה!!! זה די ברור שאתה רץ רע ובטילט אז תפסיק

למעלה