אתר פולטילט רמאי שקרן נוכל

klapim

New member
אתר פולטילט רמאי שקרן נוכל

אין דברים כאלו אין נשבעתי שאני לא מפקיד לאאתר הזה דולר אחד אתר מסריח נוכלים שקרנים אין דברים כאלו בתאוריה איך אפשר להפסיד עם זוג קניג כאשר נפתח קינג בסוף אני מפסיד לזוג דאמה בקנטה זה רק אחד המקרים כל יום קורים לי עשרות מקרים כאלו זה כבר מעבר לסטסטסיקה שישרף אתר פול טילט אמן סלע

going2

New member
זה אשמתך

מה אתה משחק ידיים חלשות כמו קינגים?? אני מציע לך ללמוד את דירוגי הידיים בפול טילט, אני לא אומר עכשיו שתשחק רק Q-3 אוף, אבל אתה יכול לשחק החל מ7-3 אוף ומעלה.

klapim

New member
תגיד אתה מוטמם?או עושה את עמצך כזה

זוג קינג זה יד חלשה? אדיוט

alextoon1

New member
בטח... "פולטילט" סימנו אותך

כולם פה חוטפים באד ביטים הזויים מדי יום, לא רק אתה! כן גם לי לפעמים קורה שאני עוד שנייה זורק ת'מחשב מהחלון אבל אני לוקח נשימה עמוקה , הפסקה וממשיך הלאה. כאילו שלא עשית אתה סאקאאוט לאף אחד בחיים.. פשוט אתה בוחר להסתכל על הכל באור שחור.

thecrater

New member
זוג קינג מפסיד לזוג מלכות

נשמע סביר ביותר. זה קורה לא פעם. לא תארת בהודעה שלך (שלא ממש היתה מפורטת) דברים נדירים (שגם הם קורים בפוקר)

Cosmic Trigger

New member
די כבר להתבכין...

תגיד משהו חדש (אפילו לא חובה שיהיה מעניין) או תשתוק.

klapim

New member
משהו חדש

תגיד נט טלר התחיל לעבוד עם ישראל? היה קודם כייף הנט טלר הזה הייתי מעביר כספים לשש בש פוקר ולבנק עכשיו כולם חסומים ישראל מדינה מצורעת חסמו את כל האפשרויות להפקיד כספים לפןקר

klapim

New member
הפסקתי לשחק באתר

האתר שקרן נוכל ורמאי אתמול בשביל האקרוד האחרון ליד האחרונה כדי לתקוע תסכין חזק ולסובב אותו היה לי שס קינג אותה צורה ליריב שלי היה 33 ונפתחו 33 רק כדי להרגיז אותי יותר לפני כן היתה לי קנטה והפסדתי לצבע בעצבים

יו יו ../images/Emo7.gif

2המרפא

New member
איזה חבל שהפסקת לשחק והפסדת הכל לגויים

רציתי איזה סשן ראש בראש איתך. נו טוב אם תפקיד שוב תודיע לי נעשה איזה משחקון קטן

klapim

New member
לדעתי

האתרים הקטנים פי אלף יותר טובים מטילט אפשר לנצח בטרונרים אפשר לשחק בחדרים רק חבל שאי אפשר להפקיד כספים

alextoon1

New member
רק לידיעתך

אחרי שילוב של הרבה אלכוהול + באט ביטים הפסדתי כמעט 2000 דולר ביום ועדיין החיים יפים, מה לעשות אוספים את השברים וממשיכים הלאה!

AdAmD1

New member
אין מה לעשות

היום הפסדתי ב4 הדס אפים ברצף, בכולם הובלתי 5 ל 1 וחטפתי באד ביטים בראש בכל אחד מהם. ROI חיובי? זה מה שחשוב. תלמד לשחק ואז אולי תרוויח. מלבכות רק מפסידים.

למעלה