אתר פוקימון מעולה (על העונה החדשה)

אתר פוקימון מעולה (על העונה החדשה)

www.bono.co.il/117233 אתר פוקימון מעולה, על כל 4 הסרטים הבאים של פוקימון, מלא תמונות ופרטים על העונה החדשה, מלא עובדות, פשוט אתר ע-נ-ק! הצטרפו למועדון החברים, ותשאירו תגובות כאן בפורום!

MR. Wizard

New member
לאתר יש הרבה מה להשתפר !

הוא בנוי בבונו ובגלל זה בעיקר הוא גרוע. מוזיקת הרקע ממש מעצבנת, וכמובן שאין הורדות כמו בכל האתרים הדפוקים של בונו, האתר בהחלט יפה, אבל להרבה אנשים יש את המידע שיש לך. האתר לא משהו, ראית הרבה יותר טובים כמו האתר שלי ושל שותפי שהוא מושקע.

אורי.14

New member
ואתה...

אתה בכלל מתלהב! נכון, האתר שלך טוב, אני מודה אבל הוא לא בדיוק נקרא האתר שלך!!! כמה חברי צוות יש לך שם? 14!!!! האתר השני של פרופסור פוקימון, זה שבבונו יותר גדול משלך!!! ובסדר, הבנו, יש לך אתר אבל כמה פעמים אתה יכול להגיד את זה?! כל שלוש הודעות אתה רושם, כמו איזה רוסי, ``אתר שלי, אתר טוב...`` ונותן את הכתובת בסדר, אז יש לך אתר הבנו!!!

MR. Wizard

New member
שעמ בחור !

זה שלאתר יש לידיעתך 7 אנשי צוות זה רק תורם לאיכותו, לך תבדוק אתרים גדולים וטובים ותגלה שיש שם 20 אנשי צוות ! חוץ מזה אני מפרסם את הכתובת בכל הודעה וכך אני אמשיך לעשות כדי למשוך עוד ועוד אנשים אל האתר, ובטח שלא אתה לא תקבע לי מה לעשות. קודם ירדת פה על גד בצורה די קשה, ועכשיו אתה יורד עליי, אז תשמע אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לאתר, ובטח שלא דרך הלינקים שאני כותב, זה מפריע לך ? יש לך בעיה עם זה ? בעיה שלך !!! אני כבר מזמן למדתי איך מסתדרים עם אנשים כמוך שהתחביב שלהם זה להשמיץ אתרי פוקימון. אז אם אתה כל כך גאון למה שלא תבנה אתר בעצמך ? אולי תעבוד באתר ? יש הרבה אתרים טובים כמו ישראמון, פיקנט ועוד לך תחפש לך שם מקום אם אתה כל כך גאון ! ודי להעיר לאנשים אחרים כי זה לא ממש נעים !

אורי.14

New member
ובכן..

אוקי, יא חתיכת מתלהב דבר ראשון: אני בטוח מאה אחוז שאתה לא תשלח לאף אחד שום כרטיס.. אתה סתם מנסה למשוך אנשים לאתר הדפוק שלך 2. יא חתיכת מפגר, בליגת תפוז, זה יהיה 6 נגד 6, יש גם את אלקטבז ואוניקס אוקי מפגר?! 3. אתה ממש מטומטם, !!! לפרק לא מתה יא מפגר! היא עוזבת עם הלהקה שלה!! נראה לך שהיא באמת תמות?! 4. הסרט הרביעי הוא על סרבי, לא על אנון, אנון זה בסרט השלישי 5. אתה לא מחדש שום דבר באתר שלך! בסך הכל מעתיק דברים מאתרים אחרים, ושם את זה אצלך + עוד טעויות! 6. כל השמות של הפרקים שלך טועים!!! יש לי את כל הפרקים של העונה החדשה עד פרק 12 ואני יודע אותם!!! למשל, הפרקים של הליגה, זה 1. Hello Pumello! 2. Enter the dragonite מובן?!

Dragonite

New member
כמה דברים...

דבר ראשון להרגע, לא צריך להתעצבן, הבנאדם שם את האתר שלו כאן לא כדי שתרד עליו... דבר שני, שמות הפרקים שהיו שם זה תרגום משמות היפאנים

אורי.14

New member
אה וסליחה

סליחה שירדתי עליך כל כך חזק, הייתי מעוצבן קצת כבר מקודם

למעלה