אתר פורום תאומים ושלישיות.....

קרנושה

New member
אתר פורום תאומים ושלישיות.....

אז הנה אחרי זמן מה שהפורום רץ......גם אתר יש לנו-אתר הפורום תאומים ושלישיות......ואני זקוקה לעזרתכם...תכנסו לאתר.....ותחוו דיעה...מה הייתם רוצים עוד לראות שם? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים? אני והדרדסית (ריקי אחותי) חשבנו להכניס תקציר מתמצת על כל אחד מחבריי הפורום......שכל אחד מאיתנו ירשום מתחת לשירשור זה קצת על עצמו.....והנה אני מתחילה ראשונה להראות כוונתי ..... שמי קרן ואני אמא לשלישיה.....מתי, ליהיא וליאור.. ילדיי בני שנה וחודשיים...נולדו ב16.11.00 אני אחות במקצועי ועובדת בביה"ח בנהריה..... גרה במצפה כמון מעל לכרמיאל... כל אחד יכול לספר סיפור מיוחד שקרה לו עם התאומים...

טל של 4

New member
קרנושה....

אני מצרפת לינק לאתר של פורום של תאומים שבעיני הוא נורא נחמד. היתרון שלו הוא שיש בו הרבה פחות (או בכלל בלי) תמונות זזות ולכן יותר מהיר ונוח. בעבודה אנחנו גולשים עם ADSL שזה הכי מהיר שיש והאתר שבנית עם אחותך ייאש אותי מרוב איטיות... אני מתנצלת מראש עם פגעתי זאת לא היתה כונתי, אני לא מסוגלת לבנות אתרים בכלל ומאוד מעריכה כאלה שיודעים איך. אני מביעה דיעה רק בגלל ששאלת. אני אישית מעדיפה פשטות אבל תשאלי אחרים לפני שתחליטי יתכן ודעתי היא דעת מיעוט.

קרנושה

New member
הלו?

נו מה קורה ? סוףסוף אני ביום חופש, יושבת על המחשב נון סטופ ואתם נטשתם אותי?
מבטיחה לא להיות מחר......(חחח בכל מקרה אני עובדת בבוקר).....

למעלה