אתר פנטסי.קון 2007 עלה!

isf con

New member
אתר פנטסי.קון 2007 עלה!

אגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטסיה מזמינה אתכם לבקר באתר כנס פנטסי.קון, שיתקיים ב-25-26 ליולי, במרכז רוזין שברמת אביב. אתר הכנס בכתובת: http://fantasy.sf-f.org.il בכנס יתקיימו הרצאות, הקרנות, סדנאות, ושלל אירועים מיוחדים כולל הצגת הבכורה של הפקת המקור "חלום ליל קיץ", עיבוד קהילתי ומטורף למחזה של וויליאם שייקספיר. תחרות הסיפורים ממשיכה! תחרות הסיפורים בנושא "חלום ליל קיץ" לקראת כנס פנטסי.קון ממשיכה, וניתן להגיש סיפורים עד לתאריך ה-19 ביולי. הפרס למקום הראשון הוא 13 ספרים מתנת ההוצאות "גרף", ו"ינשוף". http://www.sf-f.org.il/story_959 מכירת הכשרונות חוזרת! יש לכם כשרון? יודעים לפסל? לרקוד? לשיר? לעשות מסז'? להוכיח מדעית שכל הדברים הרעים בעולם קרו באשמת ועד האגודה? בואו למכור את הכשרון שלכם! במכירה הפומבית יוצגו אמנים, יוצרים, כותבים וסתם אנשים מוזרים שכשרונם ימכר לכל המרבה במחיר. מומלץ להביא דוגמאות או לעשות מצגת של כשרונכם. ההכנסות ממכירת הכשרונות יוקדשו לארגון פעילויות עתידיות של האגודה. מוכרי הכשרונות יקבלו כרטיס בחינם לאחד מאירועי הכנס, לבחירתם. יש להירשם מראש למכירת הכשרונות בשליחת אימייל לכתובת [email protected] בציון הכשרון אותו תרצו למכור. אחראי מכירת הכשרונות אינם מתחייבים להכניס למכירה את כל מי שנרשם אליה. כשרונות מקוריים במיוחד יתקבלו בברכה. למידע נוסף, בקרו באתר הכנס! http://fantasy.sf-f.org.il/

YaEl 15

New member
נצל"ש. שרשורי הפרקים של היום.

שאין לי מושג למה אני עדיין פותחת, כי לא כותבים כלום, ואם כותבים **אהמ..אהמ..** לא משרשרים..
פרק 82: במוסד לבריאות הנפש, דיאנה עוברת הליך רפואי המעניק לה כוחות טלקינטיים, אך כתוצאה מכך מאבדת את היכולת לתקשר עם חבריה.
פרק 83: הגולשים נוחתים באתר נופש המציע השתתפות במשחקים ריאליסטיים מלאי אקשן, אך הם מגלים כי הדמויות ההולוגרפיות במשחקים מונעות בכוח המוח של בני אדם אמיתיים הנמצאים תחת שליטתו של בעל האתר. צפייה מהנה.
בבקשה תגיבו ותשרשרו את התגובות לכאן..

בהמשך לשרשורייך יעל

העניין הוא כזה , וכמו שציינתי בפעם הקודמת. יפה מצידך ובאמת כל הכבוד לך שאת משתדלת וממשיכה את המסורת. אבל את צריכה להבין שהעניין הוא שכל אחד יכול לעשות את מה שאת עושה , והם בדרך כלל פותחים טלויזיה או מגזין של תוכניות ורואים על מה הפרק , הם לא יכנסו לכאן כדי לדעת. אז את שואלת את עצמך בטח מה הם רוצים לדעת... אז אני אגיד לך.. הם רוצים אקשן , בלאגנים , ניתוחים , פאשלות בעריכה , שחקנים כפילים במקום המקוריים , סופים לא ברורים , עלילות לא פתורות , בקיצור ניתוח מעמיק וחודרני. דרך אגב ציינתי את זה באחת התגובות שלי לגבי הניתוח.. אני לעומת זאת מנסה למצוא פרקים ששווה להגיב עליהם ולהשתדל שיהיה קצת עניין.. וכך את צריכה גם לעשות. אם בא לך לרשום לנו בשורה או שתיים את תוכן הפרק זה נחמד אבל זה הולך לאיבוד כי אף אחד לא יגיב על זה. אבל אם תמצאי קצת ליכלוכים (כמו לפני כמה פרקים בעולם הצהובונים) שזה בעצם מה שאנחנו כאן (נדמה לי) בפורום רוצים שזה הרבה אקשן.. אז אנחנו נשמח. המשך יום נעים...

YaEl 15

New member
אממ.. חח.. סבבה. לא חשבתי על זה ככה.

אני פותחת די הרבה שרשורי פרקים, ובדרך כלל, מנהלי פורום לא אוהבים לראות מלא שרשורים בני הודעה אחת או שניים, אלא שרשורים ארוכים.. זה גם ניראה טוב יותר
תמיד הייתי רגילה לכתוב את שם הפרק ואת התקציר, וממש קצת פרטים, וזה קשה יותר פה, כי ל"גולשים בזמן" אין הרבה אתרים.. בכל אופן, כל שאר הדברים שאר חברי הפורום (כולל אותי
) היה עושים אחרי שהפרק שודר. אנחנו מדברים עליו, דנים על כל מיני סוגיות שהוא העלה, מעלים רעיונות, ואם מישהו קרא משהו מעניין, אז הוא מצרף.. והכל -- כן, כן, בשרשור של הפרק. כי אני מאמינה שסדרה כמו "גולשים בזמן", כמעט כל פרק, מעלה כל מיני סוגיות ושאלות על השיטות החברתיות או הפוליטיות שמקובלות בעולם שלנו, ותמיד יש מה לכתוב. אז "פרקים ששווה להגיב אליהם" לא יודעת. לדעתי כולם כאלה. אבל היי, אם פה זה הולך ככה אז סבבה...

תרגישי בכיף לרשום מה שבא לך הכל מתקבל בברכה

ודרך אגב.. אני לא יודע איך זה הולך כאן אני פשוט חושב שזה יותר מעניין. אני גם לא ממש יודע מה היה בעבר כי לא הייתי כאן. היה נחמד לראות אותך נכנסת קצת לעומק כי אני חושב שזה היה סוחף גם אחרים (וגם אותי כמובן) והיה אפשר באמת לגרום לאנשים כאן להתעורר. יישר כח.

למעלה