אתר צילום - חשובה לי דעתכם !

Farbiash

New member
אתר צילום - חשובה לי דעתכם !

בתגובה להודעה שפירסמתי מוקדם יותר היום בפורום הצילום "הרגיל" המליץ לי SkyEye להשתתף גם בפורום זה. לאחרונה שיפצתי את האתר שלי, הגדלתי את כמות התמונות ובניתי גלריה חדשה. אעריך מאוד תגובות לאתרים על מנת שאוכל לשפר ולשכלל. תודה מראש, נצח

Farbiash

New member
מעניין מאוד - פרטים נוספים

כדי לתקן את הבעיה אני חייב לדעת כמה דברים: 1. באיזה דפדפן אתה משתמש ? 2. מה רזולוצית המסך שלך ? 3. האם החלון נפתח על כל המסך או רק על חלקו ? בדרך כלל הפתרון למה שאתה ראית הוא לבחור בשער הכניסה את הרזולוציה המתאימה (יש לי רושם שאצלך זה 1024X768) ולהגדיל את החלון על כל המסך. אשמח אם תעדכן אותי בתוצאות. נ.ב. ההערות מהסוג שאתה נותן הן מהמועילות ביותר שקיבלתי. תודה !!!

SkyEye

New member
הגישה שלך לא נכונה ותרחיק גולשים

כי דף האתר צריך להתאים את עצמו לתצוגת המסך ולא ההיפך. אתה לא אמור לשאול את הגולש באיזו רזולוציה הוא משתמש או באיזה דפדפן או באיזו שפה, ואילו תוספות עובדות אצלו (הוא גם לא תמיד יודע) וגם לא להגיד לו באיזה גודל לפתוח את החלון. במקרה שלי אכן רזולוצית המסך היא כפי שציינת, וכפי שהיית אמור לראות בכתובת שבתמונה בחרתי ברזולוציה הנמוכה ולאחר מכן הגדלתי את החלון. פעולה שכזאת צריכה להיות שקופה מבחינתי. הדפדפן אקספלורר 5.5 אני מניח שבפורום בוני אתרים ישמחו לעזור לך...

Farbiash

New member
העניין הזה בטיפול ועוד משהו

אתה בהחלט צודק הכניסה צריכה להיות אוטומטית ואני עובד על בניית קובץ ASP שיעשה את העבודה. בכל מקרה בינתיים לפחות נתתי את האפשרות לראות את האתר בצורה תקינה כמעט לכל סוגי התצוגות. דרך אגב, הרבה אתרים גדולים דורשים תצוגה מסויימת על מנת שיראו טוב. דבר אחד הפריע לי בביקורת שלך. ההערות שלך מועילות ונכונות אבל לא אמרת מילה וחצי מילה על הצילומים עצמם ... שזו למעשה הסיבה העיקרית שבגללה שלחתי את האתר דווקא לפורום צילום ולא לפורום בניית אתרים.

SkyEye

New member
צודק במאה אחוז, אבל... ../images/Emo41.gif

כל מילה שאגיד על התמונות רק תגרע מאיכותן
הן פשוט מרשימות ומעוררות קנאה...

SkyEye

New member
והמהירות, המהירות של האתר על הפנים ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif

Farbiash

New member
כנראה בעיה בשרת ועוד משהו ...

אני מקווה כי בתוך שבוע עד שבועיים אפתור את הבעייה שהמשמש נאלץ לבחור את הרזולוציה המתאימה לו. כבר עכשיו אני עובד על קוד שיעשה את המשימה הזו באופן אוטומטי. שוב תודה על הרעיון !

7 gadifi

New member
האתר של נצח

שלום רב בתור חובב צילום עבודה מעולה צילומים מעולים ביקור קצר נדרש ביקור קצר נדרש ביקור שלי נוסף כל הכבוד אזו מצלמה זו ומה הידע שלך בכל מקרה אתר מאד יפה.

Farbiash

New member
תודה !

ראשית תודה על המחמאות, תמיד טוב לשמוע מילה טובה ! אני צלם חובב, מתעסק בתחום כ - 8 שנים לערך. אני משתמש בניקון N70 עם שלוש עדשות: 35-80 מ"מ, 80-200 מ"מ מקוריות של ניקון וסיגמא 105 מ"מ - עדשת מקרו 1:1. את צילומי השחור לבן אני מפתח לבד בבית. עד היום צילמתי אלפי תמונות (כולל תמונות באירועים עבור חברים ומשפחה) ובמקומות שונים.

winny

New member
דפי התמונות

אהבתי את העיצוב שלהם אבל לוקח לעמוד ה-מ-ו-ן זמן להטען (ואני לא מחוברת במודם אלא בקו מהיר). כמו כן, כשכבר לחצתי על תמונה ונכנסתי להגדלה שלה, היה נחמד אם היה משם מעבר ישירות לתמונה הבאה או הקודמת. זה אמנם המון עבודה, אבל חוסך את החזרה אל עמוד התפריט של התמונות, ואת טעינתו מחדש. זה רק רעיון כמובן. מעט התמונות שלהן היתה לי סבלנות להמתין היו מצויינות.

winny

New member
ועוד משהו...

למה להכניס אנשים אל עמוד שאינו בנוי? תשאיר את האייקון אליו, ותוריד את הקישור.

Farbiash

New member
על איזה קישור מדובר ?

אני מסכים במאה אחוז עם זה שאסור להפנות לקישורים שאינם עובדים. אבל אני לא זוכר שיש אצלי אחד כזה אז אני אשמח אם תפני את תשומת ליבי למיקום המדויק.

winny

New member
הקישור השבור

בעמוד : http://www16.brinkster.com/fgallery/photomain.htm לחיצה על שונה ומעניין. כנ" לגבי מדור שחור לבן. ועוד משהו, אני לא יודעת אם שינית משהו, אבל היום האתר שלך טס!!!

Farbiash

New member
עכשיו הבנתי !

לא תיקנתי את הקישור של הצילום כמו שצריך ! אני אסדר את זה - תודה !!!

Farbiash

New member
תודה ואני איישם את ההצעה !

הרעיון שמכל תמונה יהיה קישור לתמונה הבאה הוא טוב. אני איישם את זה. לגבי המהירות, כנראה שהיתה בעיה בשרת כיוון שבפעמים אחרות הקצב הוא טוב.

למעלה