אתר קדר

simons

New member
אתר קדר

בקרוב (כלומר, בימים הקרובים) יעלה אתר קדר המשופץ והמעודכן, עד אז - התאזרו בסבלנות. לכל המתעניינים - ההרשמה נמשכת, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להכנס לאתרנו: www.geocities.com/kederlarp או ליצור קשר בדוא"ל : [email protected] נ.ב. משאלות של מספר אנשים עלתה נקודה שברצוני להבהיר - לקדר יש בעיה עם גישת המגדל לקסם, אבל אין לקדר שום בעיה עם קוסמים מהמגדל כאנשים פרטיים, אלא רק עם הגוף עצמו. כך שקוסמים שסיימו את תקופת התמחותם במגדל ומחפשים חיים מחוץ לאמור מוזמנים בהחלט לקדר, כמו גם קוסמים "חופשיים"* שייהנו מהגנה בעיר, בניגוד לרדיפות להן "ייזכו" במקומות אחרים. *בקרוב תפורסם שיטת הקסם הרונית של הקוסמים החופשיים. הערה: אין לה שום קשר ישיר, כך עולה בינתיים, לעיר קדר, אלא רק שזהו חופשי שאינו חלק מהדיסיפלינה של המגדל ולכן חלק מתושבי קדר מעדיף אותו.
 
רונות

אם מישהוא רוצה לירואת מקור אחד להשראה בנושא קסם רונות הוא מוזמן לאתר הזה: http://www-2.cs.cmu.edu/~tpope/bostonia/frameset.html זה אתר על שיטה יפה מאוד למשחק פנטזיה שמופצת כרגע בחינם אלב בעתיד תודפס בעזרת השם. נ"ב אני לא יכול ליפתוח מסרים פרטיים בפורום הזה ביגלל קילקול בדפדפן שלי, אז בבקשה תישלחו הודעות לאימייל שלי ולא לתא שלי כאן. [email protected] תודה
 
ראש-קבוצה מקצועי

יש למצוא ראש קבוצה מקצועי לתחום הקסם שישמש בעל מקצוע ראשי וינהל את שיטת הקסם. הדמות תהיה ´מנהיג מקצועי´ ותחשב למקצועית ביותר בתחום קסם הרונות - כמו שלוקן נחשב למקצועי ביותר במגדל האפור, כמו שהאופל מקצועי ביותר ב... נו... אתם יודעים. (אגב - יש צורך למצוא מנהיג מקצועי גם לנפחי אמור). על המנהיגים לכתוב את סיפור דמותם, את עקרונות המקצוע ולשחם אלי, דרך ראשי הקבוצות, או אף באופן ישיר (אך בתיאום עם ראשי הקבוצות כמובן). תודה.
 

5נדב

New member
גילדה שלמה

אני לא מאמין שיהיו הרבה נפחים במשחק עצמו. אולי שתיים, שלוש. עם הנפחים אני מעדיף ללכת על איכות, ולא על כמות. את התמיכה ליצור את המתכת הם יקבלו מהאמוריאנים, ומכל מי שקונה מוצרים ממתכת אמוריאנית (כלומר הוא מודה שהם יותר טובים מהמוצרים האחרים). ככה שתחלאס יהיה ראש גילדה, ושני נפחים - וזה במקרה שיש הרבה נפחים (כלומר לאמור יש המון אנשים). זה הכרחי להקים גילדה שלמה בשביל זה???
 
כן, אך זו אינה עדיין גילדה.

יכול בהחלט להיות שלרצונך היא גם לא תהייה אף-פעם גילדה, אלא משהו יותר פרימטיבי מבוסס כבוד, או ותק, ללא מועצה או גוף שיפוטי ותפעולי משלו. אך שים לב, שיש גבול לכמות מוצרי המתכת שיוכלו לספק שלושה נפחים. שלושה נפחים יהיו עסוקים כל היות לתזז בעיר על מנת לספק שרותים לכל העיר, ולא יהיה להם זמן לפתח ולשמר את סוד המתכת האמוריאנית. כאשר ברצונך לספק מוצרים מיוחדים, עליך לספק תחילה את הצורך הבסיסי, ורק אז לספק מוצרים מיוחדים עם השפעות מיוחדות, וזה אומר שתצטרך לעיר כמו אמור יותר משלושה נפחים, בעיקר אם היא מספקת שירותי נפחות לסביבותיה. שים לב, שנפח הוא אמנם מקצוע עיקרי, אך אין זה אומר שאתה ´מבזבז´ שחקן לתפקיד זה במהלך המשחק. במהלך המשחק (=הימים הגורליים) השחקן יוכל לעשות ככל העולה על רוחו, אך יהנה מהטבות מקצועיות בהתאם למקצוע שלו. גם כן שים לב, שמקצוע עיקרי אינו הדרך היחידה להשגת הטבות מקצועיות. אתה יכול לפזר בין אנשיך כישורי לחימה, כישורי שימוש בקסם, כישורי צחצוח נעליים וחליבת עיזים(אם תרצה) במסגרת בונוסים קבוצתיים, כך ששחקן יכול להיות נפח כמקצוע עיקרי ולקבל כישורי לחימה כתוצאה מהיותו בכח המילואים של העיר, או להפך - להיות חייל, ולקבל כישורי נפחות כתוצאה מהיותו חלק מעיר של נפחים. השני המקרים, יש צורך במישהו שמנהל הת הלוחמים, ובמישהו שמנהל את הנפחים, בין אם זה ראש-גילדה, ראש מטה-צבאי, או סתם אוצל מוכשר שיודע מה הוא עושה.
 

5נדב

New member
אם כך

לפי איך שאתה מציג את זה, לכל מקצוע צריכה להיות גילדה... הממ... *חושב, אסימון נופל* טוב...
 

simons

New member
האתר עלה

האתר החדש של קדר עלה היום. ולאושר ונדב - get ya´r own tree! :)
 

simons

New member
האתר תוקן

בעקבות מספר הערות על חלקים באתר, הנושא נבדק ותוקן. תודה למעירים. סימון
 

vergan

New member
*שיעול*

נראה לי אני מתטנן וב שיהיה אל תשימו לינק לאתר של האחווה כי קרה לו משהו ואני לא מצליח להעלות אותו אם זה לא רק אצלי ואתם מצליחים אז אתם יכולים להעלות (זוכר שהבטחת לי שתעלה?)
 
למעלה