אתר "קול יוון"

אייטוס

New member
אתר "קול יוון"

שלום לכולם באתר "קול יוון" תמצאו צאט לאוהבי המוסיקה היוונית, לימוד השפה היוונית תרגומים ועוד האתר מומלץ בחום. הקישור www.kol-yavan.co.il באהבה אייטוס

bouzouki1

New member
אני מצטער להגיד אבל...

אני מצטער להגיד אבל אני חייב להגיד את זה כי זה נורא מטריד אותי. כתוב בפורום "אתר ללא מטרות רווח שנועד לאוהבי המוזיקה היוונית" ללא מטרות רווח? כל הפורום מלא פרסומות. אני בהחלט יכול להגיד שהפרוייקט שלי הוא ללא מטרות רווח אבל אין בכלל מה לדבר , כל יום אני יושב יום שלם ומשקיע. אני עובד על זה ממש קשה. לעומת אחרים שעושים זאת בזמנם הפנוי ועוד מרוויחים על זה כסף. לימוד השפה היוונית? תרגומים? אני לא יכול לשמוע עוד שטויות... יוסי אהרון

F a d i

New member
יוסי,אין קשר בין האתר הזה לאתר שבנית

ושאתה נלחם בו כך שאיני מבין מה ההתקפה הזו בכלל כמו כן כמי שמכיר אישית את הבעלים אני יכול להבטיח לך שאין שם כל מטרה אחרת חוץ מאהבה אמיתית,השקעה ומקצועיות בכל מה שקשור למוזיקה היוונית שבוע טוב

bouzouki1

New member
אתה לא הבנת על איזה אתר מדובר....

אתה לא הבנת על איזה אתר מדובר... אני עדיין לא פירסמתי את האתר כאן בגלל זה אתה לא יודע לאיזה אתר אני מתכוון. בכל אופן , האתר שפתחתי מכיל מידע רב אודות המוזיקה היוונית. השקעתי בו הרבה זמן כדי לעבוד על כל דבר. כמובן שכל הפרוייקט הוא ללא מטרות רווח לחלוטין. למה יש פרסומות בפורום "קול יוון" אם לא למטרת רווח? (וזה עוד מודעות גוגל...) לא חשוב , אני לא רוצה לדעת את התשובה. זה לא ישנה כלום. אבל אף אחד לא מבין אותי , אני משקיע את כל החיים בפרוייקט שהקמתי , זה לא נעשה בשעות הפנאי אלא חודשים רצופים של השקעה. בקרוב אפרסם כאן את האתר שהקמתי... יוסי אהרון

ZILEVO1

New member
יוסי אחי עד עכשיו לא ברור למה אתה ממורמר

בנית אתר כל הכבוד מצדיעים לך,יאסו כל הכבוד אבל תראה מה אפשר להבין ממה שאתה כותב ",אבל אף אחד לא מבין אותי , אני משקיע את כל החיים בפרוייקט שהקמתי , זה לא נעשה בשעות הפנאי אלא חודשים רצופים של השקעה. " אתה כל הזמן משדר כאילו מישהו אילץ אותך או איים עליך לבנות אתר.או אולי עמד לך עם סטופר ביד, "אתר או חייך". בנית להנאתך תהנה -ותן לנו גם להנות מהאתר.עדיין לא ברור למי אתה בא בטענות שבנית אתר. מה זה איכפת לך מה עושים בפורומים אחרים,כן פרסומות-לא פרסומות-כן למטרת רווח או לא למטרת רווח,בחייאת רבאק כל המדינה מושחתת-כל המדינה בחקירה,אתה מסתכל על פרסומת שיש באתר קול יוון? סע סע אחי "המפתחות בפנים" תהיה יותר שמח ויותר עליז- ופחות ממורמר- בסך הכל כל האינטרנט זה עולם וירטואלי -חרטא ברטא ולא יותר מזה .

אייטוס

New member
כל הכבוד לפירגונים

המון המון תודה על הפירגונים באהבה אייטוס

מוק מן

New member
../images/Emo41.gifליוסי אהרון=עלה והצלח.

יוסי אהרון הנכבד ,על מה ולמה תכעס? הייה סמוך ובטוח כי כולנו נשמח להימנות עם אורחי האתר עליו אתה עמל. אמנם יש אתרים יוונים ישראלים לא מעטים אבל דע חביבי כי גם לך יהיה מקום בינהם ,ובתנאי שאכן תעמוד בהבטחתך להציג אתר משובח .מכל מקום ראוי אתה לשבח על מאמציך אולם אנא ממך ברגוע... בהבצלחה
מ

אייטוס

New member
מותר לפרגן

הי יוסי אני מאחל לך ולאתר החדש שלך המון הצלחות חבל סתם לעשות רעש מבלי להבין כלום ושוב בהצלחה אייטוס

ZILEVO1

New member
חבר'ה חבר'ה תלמדו לפרגן אחד לשני

תראו ברחוב אלנבי בתל אביב יש 40 חנויות נעליים וכולם חיים בשלום. 10 שאוורמיות וכולם חיים בשלום. יאללה מה קורה לכם , תלמדו לפרגן! כל אחד והאתר שלו.

למעלה