אתר שווה

chagay

New member
הכרות

שמי חגי יוסף ואני בן24 בן מזל דלי אני חושב שאני חמוד יש לי מגבלת שמיעה קלה אני עובד ברשת צרכניות ברכת הארץ בבני ברק אני מגדיר את עצמי כמסורתי ממוצא עיראקי התחביבים שלי הם אינטרנט טלוויזיה קולנוע מוסיקה לבלות ובעיקר לעסוק בתחום המחשב יש לי 2 אחים ואחות אחת אני בן זקונים להורי מקום מגורי בגני תקווה אני מעונין בהכרות חדשה כדי לתת קצת טעם לחיים מספר הפלאפון שלי הוא: 051315550 או 067433349 או מס´ ICQ 24628511 אז שיהיה בהצלחה ביי

chagay

New member
היתכתבות

היי לכל החברים היקרים מישהי שמעוניינת להיתכתבות בפלאפון או באי סי קיו בכייף אז למה לא? הנה מספר הפלאפון שלי 067433349 אי סי קיו 24628511 רק מעל גיל 20 מהמרכז בתודה חגי

chagay

New member
הכרות

שמי חגי יוסף ואני בן24 בן מזל דלי אני חושב שאני חמוד יש לי מגבלת שמיעה קלה אני עובד ברשת צרכניות ברכת הארץ בבני ברק אני מגדיר את עצמי כמסורתי ממוצא עיראקי התחביבים שלי הם אינטרנט טלוויזיה קולנוע מוסיקה לבלות ובעיקר לעסוק בתחום המחשב יש לי 2 אחים ואחות אחת אני בן זקונים להורי מקום מגורי בגני תקווה אני מעונין בהכרות חדשה כדי לתת קצת טעם לחיים מספר הפלאפון שלי הוא: 051315550 או 067433349 או מס´ ICQ 24628511 אז שיהיה בהצלחה ביי

chagay

New member
אתר שווה

שלום לכל החברים היקרים! שמי חגי יוסף יש לי אתר מיוחד בשבילכם שקטראים לו "נשקן-מעולה" כולם מכירים אותי ושם הכינוי שתמיד איתו כבר 4 שנים אפילו יותר אבל אתם לא מכירים אותי ואני רוצה שתכירו אותי בדרך לאתר שמתי באתרי פרומים וצ´אט מיוחד ללקוי שמיעה אני מקווה שתהנו ממנו אם יש לכם משהו להציע לי אני מבטיח לכם שתיקבלו עוד דברים מגניבים בבקשה מכם חברת נענע עמדה להפיל את האתר שלי כי החודש לא נכנסו לאתר שלי בדקו את המונה ואמרו לי שאם לא איקבל יותר מונה לא יהיה לי יותר אתר שלי אז תעשו את זה בשבילי בשבילכם אני תמיד ישים באתר דברים שמיוחד בשבילם האתר מוקדש לאנשים שיש להם בעיות בליקוי שמיעה תיכנסו לאתר שלי ושם יש מספר הפלאפון אם יש לכם שאלות לגבי אני איתכם כל הקשר בתודה חגי יוסף

חגי

בבקשה ממך, אם אתה מתכוון לכתוב כל כך הרבה הודעות עליך ועל האתר שלך, כתוב אותן בשרשור אחד. זה מתחיל לגבול בהצפה. היופי במערכת הפורומים של תפוז, הוא שכאשר אתה מוסיף תגובה עם תוכן להודעה, השרשור קופץ מעלה, ואנשים כן רואים את מה שיש לך לומר. יום טוב ובהצלחה עם האתר שלך המנהלות

chagay

New member
המרחפת

שלום לך המרחפת! אני מצטער שכתבתי את ההודעות אותו הדבר אני פשוט חדש כאן אז אני מבקש סליחתך ואני לא יעשה את זה שוב עכשיו אני מבין בתודה חגי

למעלה