אתר של גדי ביטון...

Michal Antebi

New member
אתר של גדי ביטון...

היי, קבלתי דיסק של 22 ריקודים של גדי ביטון (של השנתיים האחרונות) אבל יש איזה 4-5 ריקודים שאני לא מכירה ולא יכולה ל"הדביק" להם שמות.. היה לגדי אתר רשמי אבל אני כבר לא יכולה למצוא אותו.. יש למשהו רעיון? תודה.

יש עדיין אתר לגבי אך הוא ריק

גדי ביטון פירסם בזמנו כיצד ניתן להגיע לאתר. הגעתי אל האתר ומצאתיו ריק מתוכן. כנראה גדי לא הספיק להפעילו - אולי בעתיד יהיה מה לקרוא בו. אשרי המאמין!

אולי אני מסוגל לעזור

שלום לך. תתקשר ליוסי 064217200 אני מכיר את הריקודים של גדי בשנים האחרונות לפחות. יוסי.

ליוסי מחולון - מדוע לא דרך הפורום?

אם אתה יודע כיצד להכנס לפורום של גדי שהרי השואלת התעניינה בכך, אז אולי תספר לכולנו - רובינו מעוניינים לדעת. שיהיה לך ערב טוב.

לעוז - מיכל כתבתה ושאלה...

"היתה לגדי ביטון אתר..." זאת אומרת שהיא יודעת על מה היא מדברת, איך היא תשמע בדיוק את השירים - צריך לשאול אותה ולא אותי. אני רק ציינתי שאם יוסי יודע כיצד להגיע לאתר שיכתוב זאת על מנת שכולנו נשכיל!

עוז 2002

New member
האתר של גדי

למקרא התכתובת, יוסי כתב שתתקשר אליו כדי להשמיע לו את השירים עליהם היא שואלת - ואת היצעת לעשות את זה דרך האתר... ולשאלתך, אני יודע על שני אתרים של גדי: - פורום ביTנועה - Dance for your life עוז

לא ניתן להגיע לאתרים אלו

באתר בתנועה - אין שום דבר. באתר השני יש תמונה ואין הרבה מה לקרוא. נראה לי שלא קראת היטב את מה ששאלה הבחורה (שכבר שכחתי את שמה - תקרא שוב את מה שכתבה).

עוז 2002

New member
על הבנות ואתרים

עדה, נתתי את הכתובות, וניתן להגיע אליהן, (כרגע בדקתי), אבל אני לא אחראי לתוכן. ניתן להיכנס לאתר בתנועה אם נרשמים (מיותר אבל אפשר...) ובאתר השני כתוב comingsoon וויץ´ מינז יעלה בקרוב גירסה חדשה. ועוד הערה, אם את לא זוכרת מה הבחורה כתבה אז איך את יודעת שלא עניתי לשאלתה. וחוץ מזה באמת לא התכוונתי לענות לשאלתה אלא להערתך "אני רק ציינתי שאם יוסי יודע כיצד להגיע לאתר שיכתוב זאת על מנת שכולנו נשכיל!". וד"א, את לא הבטחת לנו לפני שבועיים שאת מופיעה בפרסומת בערוץ 2? אני מאז צופה בכל הפרסומות ולא ראיתי אמא שולחת את החייל שלה... אז תני לנו רמז איפה עדה מסתתרת...

לעוז - אני צריכה את עזרתך

בקשר לאתר של ביתנועה - גדי פרסם שיש פורום באתר www.bitnua.com - אני לא הצלחתי להכנס, יתכן וכעת כבר אפשר? ומה יש באתר? ומדוע צריך להרשם? כאשר בעבר נכנסתי לא היה כלום. ובאתר השני dance for your life - היתה תמונה ולא היה שם הרבה מה לקרוא, אז אנא אם תוכל לעזור... לגבי מה שכתבתי - כתבתי שאיני זוכרת כרגע את שם הבחורה שכתבה ולא "מה הבחורה כתבה" ויש הבדל. אם תקרא את הנושא הראשי תבין שהיא רצתה לדעת על האתר של גדי ששם היו השירים , כמדומני, כעת כבר הכל חלף לי מן הזכרון. לגבי הופעתי, אמרו לי שזה לא המקום לציין זאת בפורום אך אם כבר התעניינת אענה לך "לפנים משורת הדין" - בערוץ השני = בפרסומות = אייל פלד "מסע עולמי" - אני נפרדת מנער שנוסע לחו"ל עם אייל פלד (בחליפה אדומה - שער בהיר - קצוץ) מקווה שתזהה, רבים מהרוקדים כבר פנו אלי ואמרו לי שצפו בי.

עוז 2002

New member
יש, אבל...

נכון יש פורום, אבל לא שימושי. אם בכל זאת תרצי להיכנס ולראות אז לחצי על הקישור, ואז את אמורה לקבל מסך כניסה עם שם משתמש. לחצי על "(משתמש חדש)", מלאי שם משתמש מבוקש, סיסמא ופרטים אישיים. בכניסה חוזרת יש להקיש את שם המשתמש והסיסמה וזה עובד. האתר השני כנראה ממתין לצאתה של גירסה חדשה וכרגע גם שם אין מה לראות... אני ממש לא מסכים עם ירון ואני חושב שזה כן המקום לומר לאנשים שמכירים או לא מכירים אותך שאת מופיעה בפרסומת. אשתדל לעקוב... ואני לא חושב שירון צריך להגיד לאנשים על מה לדבר ועל מה לא לדבר. זוהי במה חופשית עם מגבלות של פגיעה באנשים אחרים או מעשים לא חוקיים ותו לא.

לנושאים אישייים נועד ה"מסר האישי"

הכוונה בפורום לכתוב דברים שעשויים לעניין את חברי הפורום לריקוי עם. נכון שרוב הנושאים מחייבים "גלישה" לצדדים והדברים אינם שחור/לבן אבל נושא שהוא במובהק אישי ולא שייך לריקודי עם מקומו במסר האישי. אם מישה רוצה להכניס מדי פעם הודעה אישית החשובה מאד עבורו, גם זה אפשרי, אך לחזור עליה שוב ושוב ולדון בה בתוך הפורום - זה לא מתאים. מקובל?

לירון מישר ולעוז

נכון שהפורום לא נועד לעניינים פרטיים ואישיים - אולם היות ואני רוקדת ריקודי עם והרוקדים הם מענייני- ולפעמים (לחלק) גם מעניינם - כלומר, אני מחוברת מאד לרוקדים ולמדריכים - לכן ראיתי זאת כמקום הנכון לפרסם זאת רציתי שהרוקדים והמדריכים ייראו אותי בטלוויזיה וזו הזדמנות לראות את האדם מאחורי הכתיבה. כמו כן ניצלתי את ההזדמנות להודיע בפורום כדי שהרוקדים יידעו על כך לא היתה לי אפשרות אחרת וחשבתי שזה נחמד לשתף את הרוקדים. אני מתנצלת אם גזלתי קצת מקום בפרסום העניין. לעוז- באפן כללי - ירון צודק - הוא היה רוצה שבפורום יתרכזו בעיקר על נושא ריקודי עם למרות שניתן להתגמש פה ושם.

למעלה