אתר שמשלם לכםםם!!!הרשמו עכשיו!!!

Yggdrasil19

New member
דייייייייייי!!!!!! ../images/Emo46.gif

עד כמה שאני יכול לדעת, אתה מנסה לשתול סוס טרויאני או חס וחלילה וירוס במחשבים של כל הגולשים!

Yggdrasil19

New member
וחוץ מזה...

מי הבנז*** שהחליט שפורומים כאלה הם המקום להקיא את כל הספאם שבעולם???

זה אתר מטומטם...

ואני מכיר אותו.. נ.ב. בן זונה היא מילה מבורכת כאן בפורום שרוטים

kiksky

New member
למי אמרת...

בן זונה, גמד ומניאק, אהה??? תזהר ממני אני מהשב"כ הפלסטינאי! אני אשלח עליך את אבו טיר... אההההה... אח שלו... אז מה? איפה כל השרוטים? חשבתי שיש פה פורום רציני אולי נפתח פינה של מי השרוט שלכם של השבוע? או בכלל? אני נותן השבוע, את התואר ליותם בל החזאי של 'היום שהיה' הוא פשוט קורע לי את הצורה מצחוק, כל פעם מחדש

שרוט השבוע שלי הוא אורי לופליאנסקי

כי בירושליים יש המון חרדים ובמקום לקנות תאי גזים ומשרפות ולשכור נאצים הוא עשה גשר ב300000000 [שלוש מאות מליון]ש''ח זה חכם

Yggdrasil19

New member
whoa whoa whoa, לא הגזמת?

אפילו אני לא מתבטא בכזו חריפות נגד חרדים (ותשאלו את ידידיי השורדים, אני בהחלט לא מחבב חרדים, בלשון המעטה), במקרה הכי קיצוני צריך לעשות להם טרנספר, וגם זה בערבון מוגבל, בטח שלא רצח. ועוד להשתמש במפורש במילה "נאצים" ולהלל פתרונות סופיים למיניהם... אה, רגע, שכחתי שאני מדבר עם שרוט ממדרגה ראשונה (אני רק ממדרגה שנייה, לצערי)

Yggdrasil19

New member
לא לסרס, לעקר.

אפילו יותר טוב, להפעיל מנגנון מתוחכם שיהרוס את ביציות האישה אחרי הולדת הבן הרביעי או החמישי כך שהאישה תיוותר עקרה מאז לעולם ועד, סוג של מכסת ילודה כזו. אם זה לא יעבוד, אפשר לצמצם לשניים-שלושה ילדים.

Yggdrasil19

New member
השרוט שלי - אבא של מעיין חג'בי

למרות הצהרה הצהרתית ביותר על התנזרות מהתוכנית הרדודה הזו ומהעונה הגרועה הזו, לא התאפקתי וקראתי חדשות רכילות. שרוט או לא? אני מציע לכרמל אקמן ולצוות השופטים להיזהר, הם קנו לעצמם אויב במושב יכיני, ולא סתם אויב, את עידן קפו... אמממ... אהמ... פאפא חג'בי.

למעלה